glad kæreste

Kærlighed

9 små ting, han gør, der gør dig ekstra glad

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den januar 10, 2017

Det behøver ikke at være store gestusser eller materialistiske ting, der skal til, for at din kæreste gør dig glad. Der findes mange små ting, han gør i hverdagen, der kan være med til at gøre din dag endnu bedre, så du forbliver en glad kæreste.

1 Spørger ind til din dag

Det er virkelig rart at vide, at han tænker på, hvordan du har det og har haft det i løbet af dagen. Specielt hvis du har haft en crappy dag.

2 Åbner døren for dig

En god gammeldags gentlemanting, som sagtens kan frembringe smilet på dine læber, fordi du ved, at han lige tænker lidt ekstra over det.

3 Giver et langt kram eller kys

Han tager lige ekstra fat i dig og holder dig lidt længere end normalt. Med disse kærtegn beviser han, at du betyder meget for ham.

4 Lytter til dig

Åh ha, de gange, han lige lægger ører til dine kvaler og problemer, DET betyder altså alt.

5 Giver dig en komplement

‘Din røv ser fantastisk ud i de jeans, skat’ – TAK, det har vi brug for at få at vide engang imellem.

6 Husker detaljerne

Når han følger op på noget, du sagde for flere måneder siden, viser det virkelig, at han har været opmærksom.

7 Holder dig i hånden

At han lige snupper din hånd, når I er ude at handle, kan sætte prikken over i’et – han viser, at han gerne vil dig og kan ikke holde fingrene fra dig.

8 Sender en uventet, sød SMS

Pling, siger det, mens du sidder i skolen eller på arbejdet – ‘Hej skat, jeg ville bare lige sige, at jeg håber, du har en god dag. Glæder mig til at se dig senere. Kys’.

9 Siger ‘jeg elsker dig’, når du mindst venter det

‘Jeg elsker dig’ betyder ALTID meget, men på en eller anden måde er der lidt ekstra ved det, når det ikke forventes – om det så er, lige når du kommer ind ad døren, når I sidder og ser en film eller et helt tredje tidspunkt.

Kilde: Popsugar

Mere om