5 ting, der beviser, at din kæreste ALDRIG vil være dig utro

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde overvejet, om din kæreste er utro? Eller om han eller hun kunne finde på at være det? Det forstår vi godt. For der er altså VIRKELIG mange, der netop er utro – faktisk en ud af fire. Så ja, det er jo ret mange. Men har du så OGSÅ overvejet, hvorfor din kæreste IKKE er dig utro? En undersøgelse viser, hvorfor nogle mennesker aldrig kunne finde på at bedrage deres partner.

Måske behøver du aldrig nogensinde at tvivle på din kæreste igen. For han eller hun er måske i virkeligheden det mest trofaste menneske i verden. Og så er du måske også den person, der gør din partner allermest lykkelig.

Læs også: Sådan kan du se, om din kæreste er utro

I undersøgelsen kom det frem, at der naturligvis findes virkelig mange årsager til, at folk IKKE kunne finde på at være deres partner utro. Men de sødeste årsager, som også er nogle af de mest almindelige, er altså virkelig værd at tænke over.

Derfor er din kæreste ikke utro

SÅ! Hvis du overvejer, om din kæreste er utro, kan du måske tænker over disse fem årsager til, at han eller hun højst sandsynligt IKKE er det. Din partner vil nemlig være glad og tilfreds i jeres parforhold, hvis …

1 … han eller hun synes, at du behandler din partner godt.

2 … han eller hun synes, der generelt er mange fordele og positive ting

3 … han eller hun ikke vil ødelægge forholdet.

4 … han eller hun respekterer dig.

5 … han eller hun ikke vil bedrage dig og gå bag om ryggen på dig.

Alt sammen ting, din partner højst sandsynligt tænker om jeres forhold, hvis han eller hun helt grundlæggende er glad og tilfreds.

Men måske kan du finde på at mistænke din partner for utroskab, fordi du selv har overvejet at være det? Det betyder nu altså bare laaangt fra, at din partner kunne finde på det samme.
Det er særligt én bestemt type kvinde, der er utro. Er det mon dig? Ellers så overvej lige disse ting, inden du gør noget, du højst sandsynligt kommer til at fortryde.

Læs også: Denne ALVORLIGE ting ødelægger dit sexliv