DENNE type film skal I se for at blive bedre kærester

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det kan godt være, I allerede har knækket koden til at være et genialt kærestepar. Men lad os nu bare være ærlige … Man kan ALTID blive bedre kærester. Måske skulle I prøve at se denne type film sammen? En undersøgelse viser, HVILKEN type film I bør se. Det skriver Thought Catalog.

Der er naturligvis flere ting, der er med til at afgøre, hvilket kærestepar I er – og om I er lykkelige sammen. Noget tyder for eksempel på, at kærestepar, der driller hinanden, har det bedst sammen. Men det er jo ikke det eneste, der har betydning for, hvordan jeres parforhold fungerer. Og sådan er det nok heller ikke, når det handler om, hvilken type film I skal se sammen. Men der altså ALLIGEVEL en helt særlig filmtype, der lader til at gøre jer til bedre kærester. Kan du regne ud, hvilken type film det er? Det drejer sig om gyserfilm. Og hvis du i forvejen elsker gys, kan det jo næsten ikke blive bedre.

Læs også: Er det her den mest ulækre film på Netflix?

Kan man blive bedre kærester af at se gyserfilm?

Der er helt klart noget, der tyder på, at I kan blive bedre kærester af at se gyserfilm sammen. Men I kan naturligvis ikke nøjes med bare at se film sammen for at få et perfekt forhold. Men jo … Når man ser gyserfilm og bliver bange, udskiller hjernen dopamin, som er en form for feel good-hormon. Og det er altså det samme, der sker, når vi for eksempel er betagede eller forelskede. Men hvad betyder det for dit og din kærestes forhold? Når I ser gyserfilm sammen (og bliver bange!), udskiller I altså dopamin. Og helt praktisk gør det, at I føler jer mere tiltrukket af hinanden. Det giver det jo også mening, fordi I måske rykker helt tæt sammen, når I ser noget uhyggeligt sammen. Kender du ikke det? Det er altså noget, der i den grad knytter jer tættere sammen – og derved kan gøre jeg bedre kærester.

Hvis I ser gyserfilm sammen, kommer I også helt automatisk til at dele en følelse af frygt. Og senere også lettelse, når det hele er overstået. Alt imens, I sidder tæt sammen og udskiller spandevis af dopamin.

Så hvilken gyserfilm skal du se sammen med din kæreste næste gang? Her kan du i hvert fald finde de seks bedste gyserfilm på Netflix.

Læs også: ÉN ting, I skal gøre for at blive de bedste kærester