Bucket list: 10 VILDE ting, du og din kæreste bør prøve sammen

Her er 10 vilde ting, du bør lave med kæresten

author
Emilia Jacobsen

Okay, nu er det jo selvfølgelig ikke alle og enhver, der kan lide at lave vilde og ekstreme ting. Men nogle gange er det faktisk rigtig godt for dig at overskride grænser. Udfordringer ER bare nogle gange det, der skal til, for at du udvikler dig. Derfor giver vi dig her 10 vilde ting, du kan lave med kæresten. For hvem bedre at holde i hånden end kæresten, når det kommer til at prøve nogle lidt ekstreme ting?

Derfor skal du og din kæreste da helt sikkert gennemføre den her bucket list i løbet af jeres forhold. Og vi kan godt afsløre, at det jo ikke er alle tingene på listen, der er fysisk VILDE. Tænk vildt og ekstremt i alle aspekter, så er du klar. God fornøjelse!

Læs også: Derfor er det vigtigt at date – også når man er blevet kærester

1 Ballonflyvning

Mere romantisk bliver det da ikke, vel? Wow, forestil dig lige at stå der i en luftballon, måske ved morgengry, holde din kæreste i hånden og bare nyde udsigten og flyveturen. Det MÅ du da bare prøve at lave med kæresten.

2 Bungee jump

Vildere bliver det vist ikke. I vil få et sindssygt rush, og I vil altid have det minde sammen. Den følelse, et bungee jump skaber indeni en, er ikke en følelse, man kan snakke med andre om, end dem, der også har prøvet det.

3 Luksushotel

Det lyder måske ikke så vildt, men det ER det. For hvor ofte er det lige, at I vælger det vildeste luksushotel, som koster kassen? MEGET sjældent, tror vi på. Derfor gælder det her om at spare op, og så i hvert fald bare prøve en enkelt overnatning på det vildeste luksushotel.

4 Klatring

Det kan være meget grænseoverskridende for nogle, fordi det har med højder at gøre, og vi er jo rigtig mange, der lider af højdeskræk. Men nøøøøj, det bliver altså en god date, når først I har besluttet jer for at gøre det. Det er superfedt at være aktive sammen, og I kan motivere og heppe på hinanden.

5 Caminoen

Hvorfor ikke gå Caminonen sammen? Det er en virkelig vild oplevelse, du kan dele med kæresten. I skal selvfølgelig forberede jer godt og grundigt inden, men I får altså en oplevelse for livet. Og det er da bare det bedste at rejse sammen med kæresten.

6 Michelinrestaurant

Okay, okay, flere af tingene på denne bucket list kræver altså lidt penge, men der er jo ingen, der siger, at det er ting, du skal lave med kæresten over en uge. Hvis I fordeler det over maaaange år, skal I nok få råd til det hele. Og så gælder det jo bare om at prioritere. For kunne det eksempelvis ikke være det vildeste at prøve at spise på en Michelinrestaurant? Måske har I endda allerede prøvet det, og så er det jo bare om at hakke punktet af.

7 Dykning

Her har vi at gøre med en decideret ekstremsport, men en af de VIRKELIG flotte af slagsen. Er det mon noget, du har prøvet at lave med kæresten endnu? Ellers er det en af de ting, du bør overveje. Det er vildt at dele sådan en oplevelse sammen, specielt hvis I dykker et virkelig nice sted.

8 Nytårsaften på Time Square

En nytårsaften bliver vist ikke vildere end på Time Square i New York. Det er i hvert fald STEDET, I skal være, hvis I skal prøve det lidt ekstreme. Tonsvis af mennesker samlet på gaden i glæde over et nyt år. Og så selvfølgelig kys ved midnat.

9 Skydiving

Vi kører lidt i samme boldgade som bungee jumping her, og det er også lidt samme følelse, du får indeni, når du springer faldskærm som ved elastikspring. En følelse, du bare MÅ dele med kæresten.

10 Kærestetattoo

Det er måske ikke så vildt for alle, men ingen kan da lægge skjul på, at det ER bare lidt vildt at få en tatovering generelt. Det er noget, du har på kroppen resten af livet, og det gør det vildt. En kærestetatovering er altså endnu vildere, for her binder du dig på en måde sammen med en anden person. I behøver jo ikke få tatoveret hinandens navne, hvis det alligevel bliver lidt for vildt for jer. I kan altid bare få en helt speciel tatovering hver, der symboliserer jeres forhold.