Hver tredje kvinde er gået på date for at få gratis mad

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Vi eeelsker mad på redaktionen. Især, når det har noget med mælkesnitter eller chips at gøre. Elsker du også mad? Måske især gratis mad? Så er du ikke alene. En undersøgelse viser nemlig, at hver tredje kvinde er gået på date for at få gratis mad. Det skriver LADbible.

Læs også: 7 ting, du garanteret ALTID lyver om, når du sexter

Undersøgelsen

Forskerne bag undersøgelsen foretog to test af 820 kvinder. 40 procent var single, 33 procent var gift og 27 procent var i et forhold. 85 procent af kvinderne var heteroseksuelle og blev derfor til fokusgruppen, da forskerne fandt det mest relevant at udspørge kvinder, der er til fyre. Hm … man kan vel også gå efter gratis mad, når man er lesbisk, biseksuel eller har en anden seksuel orientering? Nuvel – så var fokusgruppen fundet.

Gruppen af kvinder blev stillet en række spørgsmål, for at forskerne kunne lære deres personlighedstyper at kende. Spørgsmålene handlede blandt andet om kønsroller – og altså, om de kunne finde på at gå på date for at få et gratis måltid mad. De blev også spurgt, om de syntes, at det er en okay ting at gøre.

Studiet blev gennemgået to gange. Første gang syntes 23 procent, at det var okay at gå på date for at få gratis mad. Anden gang steg tallet til 33 procent. De resterende kvinder syntes, at det LANGTfra var okay at gøre.

Hvem er den type kvinder, der går efter gratis mad?

De kvinder, der syntes, at det var okay at gå på date for at score en gratis middag, var også dem, der tror på de mere traditionelle kønsroller. Du ved: At manden skal sørge for kvinden, og at kvinden skal stå for husholdningen. Og de kvinder, der gik efter et gratis måltid testede også højt, når det kom til at have narcissistiske personligheder. Bum.

Altså … Mad ER fucking lækkert. Og gratis er altid godt. Men skulle vi ikke sige, at vi fremover betaler for os selv? Ligestilling og kvindekamp og den slags? Hvis du VIRKELIG gerne vil have nogle gratis goder, kan du altid nasse en pizzaslice fra din veninde. Det er altså bare lidt federe.

Læs også: 10 gode grunde til at få en kat fremfor en kæreste