Bedste scorereplikker

Kærlighed

De 7 bedste scorereplikker på film, du bare MÅ prøve i virkeligheden

Freya Bjørnlund

Af Freya Bjørnlund Skrevet den december 6, 2018

“I don’t know how to put this, but … I’m kind of a big deal.” Will Ferrel som Ron Burgundy i “Anchorman”Scorereplikker på film er kiksede, dumsmarte, bøvede og sjove. Men nogle gange er de præcis det, vi ville ønske, vi selv havde fyret af, og det er faktisk nogle af de bedste scorereplikker, der findes.

Vi har været nettet rundt og genset scorereplikker på film, blandt andet hos Esquire, Screen Junkies og Ranker. Vi har samlet de syv bedste scorereplikker. De er altså SÅ gode, at de rent faktisk kan vise sig at holde i virkeligeheden. Det eneste, du skal bidrage med, er charmen. Hvor svært kan det være? Klik videre, og tjek dem ud.

Læs også: 8 af de dårligste scorereplikker til piger, der findes

1 Når din flirt er smuk

Vi starter med Mr. Smooth himself. George Clooneys selvtillid fejler intet i “Intolerable Cruelty”. Sådan smider man en kompliment med indbygget diss af sin konkurrent:

“Your husband had told me you were the most beautiful woman he’d ever met. I didn’t expect the most beautiful woman I’d ever met.”

Det gælder selvfølgelig om lige at moderere scorereplikken lidt, så den passer helt perfekt til den situation, du står i.