DENNE dårlige vane kan ødelægge dit parforhold

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Måske tænker du slet ikke over det … Men der er faktisk én dårlig vane, som virkelig kan være med til at ødelægge dit parforhold. Det skriver Expressen.

Læs også: Denne type porno ser kvinder i al hemmelighed

Måske er der allerede flere ting, du gør helt ubevidst, som ødelægger dit parforhold. Men der er særligt én ting, som er VIRKELIG skadelig for jer.
Det handler om kritik. Og ikke den konstruktive af slagsen. Det er mere den form for kritik, som kan virke beklagende og brokkende. Og hvis det er noget, der ofte sker mellem dig og din partner, så er det måske i virkeligheden bare en dårlig vane – som til gengæld kan ødelægge jeres parforhold.

Hvis du for eksempel synes, at din kæreste ALDRIG deltager i noget så kedeligt som tøjvask derhjemme, kan det være supertræls at nævne det på en brokkende måde: “du hjælper heller aldrig med at vaske tøj” for eksempel. Den slags ting kan nemt blive sagt i en sur og bitter tone. Men du kan faktisk nemt komme ud med din pointe, hvis du i stedet siger noget a la “vil du ikke hjælpe mig med at vaske tøj i morgen?” Det lyder måske banalt. Men der er nok ret mange derude, der faktisk kommunikerer kritisk med deres partner.

Læs også: Dette er den VÆRSTE dealbreaker i et forhold

Det er ikke, fordi du nødvendigvis skal acceptere, at din kæreste ikke gør de ting, du virkelig godt kunne tænke dig. Men hvordan ville du have det, hvis det var omvendt? Hvis din kæreste sagde den slags ting på en brokkende måde til dig? Du ville muligvis selv opfatte det som kritik. Og hvis kommunikationen ofte er sådan derhjemme, er det altså ikke så positivt for forholdet. Så er det nemlig muligvis blevet en virkelig dårlig vane, som blot ødelægger jeres parforhold.

Du behøver naturligvis ikke at være nervøs for, at jeres forhold går i vasken, bare fordi I NOGLE GANGE kommer til at kritisere hinanden. Men hvis I gør det regelmæssigt, vil I højst sandsynligt opleve, at det påvirker forholdet på en dårlig måde.

Læs også: Denne type kæreste har det bedste sexliv