Denne dag på ugen er flest utro

Kan det virkelig passe, at der er en bestemt dage på ugen, hvor folk oftest er utro? Se her, hvad en undersøgelse viser.

author
Anja Bruneskjold

Det kan være svært at finde hoved og hale i, hvorfor nogle mennesker er utro. Er det mon, fordi de ikke er glade i deres forhold? Sker det i fuldskab, uden de tænker sig om? Er det hævn? Der er tusindvis af muligheder og grunde til, at man er utro. Men samtidig er der faktisk også et mønster, der viser, HVORNÅR på ugen de fleste er utro. Se her, hvad Hälsoliv skriver.

Læs også: Så mange fyre mener IKKE, at kys er utroskab

Hvilken ugedag er flest utro?

De fleste har deres sidespring om fredagen. Det viser en undersøgelse lavet af datingsitet IllicitEncounters. Og måske kommer det ikke som en overraskelse, at de fleste er utro netop den dag. Det er nemlig her, mange har haft en lang uge på arbejdet eller studiet og smutter til fredagsbar. Og måske får de også lidt for meget at drikke …

Egentlig henvender datingsitet sig til personer, der er gift. Men der er altså ikke noget, der vidner om, at det KUN er gifte par, der er utro. I princippet kan det altså lige så godt være par, der måske bare har været i deres forhold længe.

Nu er det altså ikke, fordi du skal gå at være nervøs for, om din kæreste er sammen med en anden, når han for eksempel er til fredagsbar. De 1000 mennesker, som deltog i undersøgelsen, var nemlig alle sammen mennesker, som var brugere af datingsitet. Så ja – folk der altså var utro på en heeelt anden måde.

Læs også: 10 fyre indrømmer, hvorfor de var utro

Se, hvilken rækkefølge af ugedage, hvor deltagerne fra undersøgelsen oftest var utro (fredag er dagen, hvor FLEST er utro).

1 Fredag

2 Tirsdag

3 Torsdag

4 Onsdag

5 Mandag

6 Lørdag

7 Søndag

Overvejer du at være utro? Så skulle du måske lige stille dig selv de her spørgsmål.