Denne ene ting beviser, at dit forhold er VIRKELIG seriøst

har du svært ved at vurdere, om du er i et seriøst forhold eller ej? Måske skulle du læse med her.

author
Anja Bruneskjold

Er du i et seriøst forhold? Det lader faktisk ikke til, at det er et spørgsmål, der er særlig svært at besvare. En undersøgelse viser i hvert fald, at der særligt er én ting, der ret nemt beviser, om du er i et seriøst forhold eller ej.

I begyndelsen af et forhold er de fleste heeelt forgabte hinanden. Du kan helt sikkert godt huske, hvor meget tid du og din kæreste brugte sammen, da I lige havde mødt hinanden. I kyssede, gik lange ture og snakkede om alt mellem og jord. Men hvad med jeres problemer – talte I også om dem?

Så er du i et seriøst forhold?

I følge undersøgelsen er det vigtigt at kunne tale med sin partner om personlige problemer. Det er i hvert fald her, at det bliver tydeligt, om jeres forhold er seriøst. I undersøgelsen viste det sig nemlig, at 50 procent af de 6000 adspurgte var enige i, at det at kunne tale om både fælles og egne problemer var det, der afgjorde, om kæresteforholdet var seriøst. Og det er altså værd lige at nævne, at det at kunne tale om problemer lader til at være vigtigere end en aftale om udelukkende at være sammen med sin kæreste.

Det er ikke, fordi du og din kæreste nødvendigvis lever i et usundt forhold, hvis I ikke kan tale om diverse problemer. Sådan fungerer det jo ikke. Der er intet galt med ikke at tale om problemer, så længe man er enige om det. Men det kunne jo godt være, at det kunne bringe jer tættere sammen, hvis I viste hinanden den tillid?

Fortæller din kæreste om sine problemer?

Måske er det irriterende, når din kæreste deler sine frustrationer og problemer. Men måske skal du i virkeligheden bare se det som en god ting. Det er jo her, I bliver bragt endnu tættere sammen.

Læs også: Halvdelen af alle piger har haft denne tanke om deres kæreste