DENNE ene ting kan få dit parforhold til at vare for evigt

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Vil du også gerne have, at du og din kæreste skal være sammen for evigt? Det er jo sleeet ikke umuligt. Faktisk er der særligt én ting, I skal huske at gøre – i hvert fald ifølge et studie. Det skriver Daily Mail.

Læs også: 7 tegn på, at dit parforhold helt sikkert vil vare for evigt

Måske føler du dig overbevist om, at din kæreste er the one. Og det er dejligt. Men desværre skal der ikke nødvendigvis så meget til, før I glider fra hinanden. Yes – kærlighed og parforhold er nogle gange ret så kompliceret. Men hvis I ellers har det godt sammen (men også, hvis forholdet halter!), kan I sørge for at gøre én ting for at få jeres parforhold til at holde, så I kan være sammen for evigt.

Giv din kæreste et knus …

Måske er du en af dem, der tænker, at et godt, sundt og langvarigt parforhold indeholder masser af sex. Og det er da heller ikke, fordi det der med sex altid er helt ligegyldigt. Men ifølge undersøgelsen er det faktisk ikke det allervigtigste. I stedet handler det om masser af knus. Men hvorfor?

Læs også: Hvis du gør denne ENE ting på sociale medier, har du det BEDSTE parforhold

Der er nogle mennesker, der ikke kan lide at få knus. Det ved du måske allerede. Og det er jo heller ikke, fordi du behøver at rende rundt og dele knus ud til alle. Men det vil være godt for dig og din partner. Det er hyggeligt og kan give tryghed … Men lugten af din partner kan faktisk få dig til at føle dig elsket – og det samme gælder naturligvis den anden vej. Derudover udskiller hjernen masser af oxytocin, som er det såkaldte feel good-hormon. På den måde vil I altså blive knyttet tættere sammen, føle jer elsket OG have det dejligt sammen. Win!

Så selvom sex naturligvis er godt og rart, så kan knus altså skabe en anden form for nærhed mellem dig og din kæreste.

Læs også: DENNE type jalousi er godt for dit parforhold