Denne ENE ting lægger piger altid mærke til, når de tjekker en fyr ud

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det er ikke sejt. Men piger dømmer altså fyre RET hårdt. Og der er særligt én ting, vi piger lægger mærke til, når vi tjekker en fyr ud – det skriver Men’s Health.

Når piger tjekker fyre ud, er der en helt bestemt kropstype, vi er særligt vilde med. Men det er altså ikke det eneste, vi lægger mærke til.
Vi elsker fyre med skæg, men vi elsker faktisk også fyre med et flot sæt tænder, viser en undersøgelse.

Det viser sig nemlig, at piger dømmer fyre ud fra deres tænder. Ja, det lyder måske skørt. Men det gør vi altså – i hvert fald hele 71 procent af os. Det er ret mange.
Det handler ikke om, at fyre ikke må have skæve tænder, have overbid eller noget helt tredje. Overordnet skal tænderne bare helst være pæne. Og så er det jo naturligvis reeet individuelt, hvad vi piger synes, der er pænt.

Læs også: Den vildeste sexfantasi, som ALLE har

Piger dømmer også fyre på andre ting

Hvis vi bliver på overfladen, er det ikke kun fyrenes tænder, som piger dømmer. Nej, faktisk er det også deres tøj, hår, sko og bil. Det er i hvert fald de mere “almindelige” ting, som piger dømmer ved fyre.

Men næstefter fyrenes tænder er der faktisk også en anden ting, som RIGTIG mange piger dømmer fyrene ud fra: Deres grammatik. Yes, den er god nok. 69 procent af alle piger vil helst have en veltalende fyr, der har styr på sprog og grammatik. Det er altså VIRKELIG høje krav, vi stiller. Måske FOR høje?

I undersøgelsen er der intet, der viser, hvordan piger selv fremstår. Har de for eksempel selv pæne tænder, flot hår og nypudsede sko? Og hvad med deres eget sprog og grammatik? Vi ved jo, at det for eksempel ikke er heeelt skidt at bande.

Læs også: Denne metode giver dig den VILDESTE orgasme