DENNE løgn fortæller han, når han i virkeligheden er dig utro

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Der er flere forskellige årsager til, at folk er utro. Og der findes også mange forskellige bortforklaringer, som folk fortæller deres partnere, NÅR de er eller har været utro. Altså løgne, der dækker over, hvad de i virkeligheden har lavet – yes, været utro. Metro skriver, hvilke løgne du højst sandsynligt kommer til at høre, hvis din kæreste er utro.

Der er forskel på fyre og pigers årsag til utroskab. Og faktisk viser det sig da også, at der er noget i vores personlighed, der er med til at afgøre, om vi render rundt og er utro. Det er ikke, fordi du skal være nervøs for, om din kæreste er utro. Men sandheden er jo bare, at man i virkeligheden aldrig kan vide sig 100 procent sikker.

Læs også: Denne type kæreste har det bedste sexliv

De mest almindelige løgne

Det er vigtigt lige at understrege, at de mest almindelige løgne som kærester bruger overfor hinanden for at dække over utroskab, kommer fra begge køn. Men derfor er det måske stadig væsentligt lige at finde ud af, hvad DU skal bide mærke i, hvis det viser sig, at din kæreste er utro. Særligt, hvis kæresten kommer sent hjem. Her er de fem mest almindelige løgne.

  1. “Jeg har været ude med nogle fra arbejdet.”
  2. “Jeg har været til træning.”
  3. “Jeg har været ude med en gammel ven.”
  4. “Jeg sad fast i trafikken.”
  5. “Jeg har været ude at shoppe.”

Det KAN være, din kæreste er utro, hvis han eller hun siger nogle af ovenstående ting. Men det er naturligvis laaangt fra sikkert, at der ligger utroskab bag. Måske er det faktisk bare sandheden, som din kæreste fortæller … Det er det højst sandsynligt i de fleste tilfælde.

Det kan også være, din kæreste er utro uden selv at være klar over det. For ja, det kan faktisk godt ske. Måske er du endda selv (halvvejs) utro? Det bør du måske lige undersøge.

Læs også: 9 ting, du skal udsætte din flirt for, hvis han i virkeligheden har en kæreste