Denne scorereplik virker ALDRIG på os piger

En dårlig scorereplik kan virkelig ødelægge meget. Tjek den værste her.

author
Anja Bruneskjold

Man skal naturligvis aldrig sige aldrig. Men i en artikel på Men’s Health er der alligevel noget, der tyder på, at der særligt er én scorereplik, fyre skal undgå at bruge. Det er simpelthen bare en dårlig scorereplik.

“Du er smuk”

Det er bestemt ikke alle fyre, der inderst inde bare er en fuckboy og godt ved, at “du er smuk” er en dårlig scorereplik. Også selvom det jo egentlig bare er en kompliment … Egentlig burde man måske bare sige tak og gå videre. Men lige meget hvad, bliver situationen ofte bare superakavet. Måske er det, fordi vi nogle gange bliver usikre på, om komplimenten er ægte. Det er nemlig en meget direkte kommentar. Og det kan VIRKELIG være svært at komme med et ordentlig svar tilbage.

Læs også: De 7 bedste scorereplikker på film, du bare MÅ prøve i virkeligheden

Prøv noget andet

Selvom fyre måske ikke altid tænker sådan, så kan det altså godt virke som en virkelig dårlig scorereplik, hvor vi ofte ikke ved, hvad vi skal sige. De fleste er nok med på, at det er lidt lettere, hvis man rent faktisk kan tale sammen – og ofte får vi svært ved det, hvis det bliver akavet. Det er sjovt, at så mange fyre bliver ved at bruge denne scorereplik, når nu det er så tydeligt, at de i stedet bare burde spørge til ens favoritdrink eller noget i den stil.

Til gengæld er der noget, der tyder på, at vi piger er lidt bedre til det med scorereplikker. Se bare nogle af de bedste scorereplikker, som vi nogensinde har sagt til bartendere.