Denne type kæreste er i VIRKELIGHEDEN den rigtige for dig

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Hvis du tænker tilbage på tidligere kærester, er der så visse lighedstræk, som er meget ens? Det kan være udseende, interesser eller personlighedstræk, som viser et mønster på, at du går efter en helt bestemt type. Men har du tænkt over, om den type du dater, overhovedet er den rette kæreste for dig? Hvis du stadig ikke har fundet the one, hvilken type er så den rigtige for dig? Det giver en række datingeksperter deres bud på til Bustle.

Læs også: 5 spørgsmål, du skal stille for at være sikker på, om han VIRKELIG er den rette.

Har man virkelig en type?

Ifølge datingrådgiver Peter Saddington vil folk ofte blive tiltrukket af noget bestemt. Højst sandsynligt forsætter man med at blive tiltrukket af netop disse ting. Det mener datingekspert Sarah Louise Ryan skyldes, at man gerne vil have folk ind i sit liv, som forstærker ens egne værdier og overbevisninger. Derfor bliver man tiltrukket af ting, der ligger indenfor ens egen komfortzone. Det kan endda føre til, at man nogle gange føler sig tiltrukket bestemte ting, som minder om ens tidligere parforhold, mener Saddington.

Had er fordelene ved vælge en anden type?

Ved at vælge de samme typer igen og igen er der risiko for at gentage de samme “fejl” fra tidligere forhold. Er du for fastlåst i tanken om, at han skal være en bestemt type? Så vælger du måske en masse fyre fra, som rent faktisk kunne være PERFEKTE kærester.
Prøver du derimod at date nye typer (og ikke bare den samme igen og igen), kan der komme rigtigt meget fedt ud af det. Tænk bare, hvor mange nye hobbyer og interessante mennesker du kan blive introduceret for ved at gå lidt ud af din komfortzone.

Hvilken type er så den rigtige?

Måske skal du ikke skal vælge eller vrage, efter om personen du dater, er din type eller ej … Og måske er det dumt altid bare at tænke, at han er mister right, blot fordi han “passer” til forestillingen om, hvilken type der er den rigtige. Det gør ham nemlig ikke nødvendigvis til den perfekte kæreste. I stedet kan du vurdere, om han er en type, som vil bringe lykke og kærlighed ind i dit liv.

Læs også: 6 tegn på, at han I VIRKELIGHEDEN ikke er klar til et forhold.