Kærlighed

Der er størst chance for at disse stjernetegn er dig utro

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den januar 2, 2017

Når du gerne vil se, hvordan din dag bliver, tjekker du dit stjernetegn ud i avisen, og det er da meget hyggeligt at fordrive tiden med. Men faktisk afslører stjernetegnene også noget knap så hyggeligt, nemlig hvor stor en utro lort, man er. Ja, du læste rigtigt. Du kan finde ud af, om der er risiko for, at din kæreste er dig utro, ud fra hvilket stjernetegn han er.

Disse stjernetegn er dig utro

Datingsiden for utroskab, Victoria Milan, afslører, at de har set en meget tydelig sammenhæng mellem, hvilke brugere der er utro, og hvilket stjernetegn de er.

Ifølge datingsidens erfaringer, skal du holde øje med din kæreste, hvis han er vandmand, fisk eller vædder. Beklager til alle dem, der har kærester i det stjernetegn, men det er altså deres erfaring. Det er ikke særlig rart at læse, vi ved det.

Men hvem kan du så stole på?

Kan du så bare stole på alle andre? Nej, hvis du skal lede efter en kæreste, du særligt kan stole på, skal du på jagt efter skytten. I følge Victoria Milan er det dem, der er færrest af på deres utroskab-site.

Hvis du spørger Sigurd Vedal, administrerende direktør hos Victoria Milan, hvorfor især vandmand er nogle utro svin (Okay, han blev måske ikke lige spurgt sådan – svin er noget vi elegant har tilføjet.), så er svaret, at “vandmænd er varmblodet, seksuelle personer, der ikke kan blive bebrejdet, for hvad der står i stjernerne”. Yeah right.

Så hvis du er kærester med et af de ovenstående stjernetegn, skal du holde øje med dem. Sådan helt vildt godt og grundig. For Victoria Milan har endda en panik funktion, som han kan klikke på, for hurtigt at hoppe ud af sitet og automatisk skifte over til et neutralt site. Virkelig en røvhuls-funktion.

 

Kilde: EliteDaily

Mere om