Derfor bør du gøre ting ALENE, når du er i et forhold

Grunden til, at det er en god idé at gøre ting alene, selvom man er i et forhold

author
Emilia Jacobsen

Du og din kæreste har sikkert et SKØNT forhold, og I elsker at tilbringe al jeres tid sammen. Selvfølgelig bruger du også tid sammen med dine veninder og familie, men ellers er du og din kæreste rimelig meget sammen 24/7. Men har du tænkt over også at gøre ting alene nogle gange?

Læs også: 7 måder, du kan blive gladere for at være alene hjemme på

Skab et bedre dig ved at gøre ting alene

Hvorfor overhovedet gøre ting alene, når nu du har en at gøre tingene sammen med? Fordi du rent faktisk kan skabe et meget bedre dig ved at gøre det. Den er god nok. Du behøver ikke være så bundet til at lave alt sammen med din kæreste, bare fordi I er forelskede, bor sammen eller skal være sammen resten af livet. Netop derfor er det vigtigt, at du også bruger noget tid alene. Det vil faktisk kun gøre gøre ting for jeres forhold.

Ved at gøre ting alene kommer du til at slappe helt af og finde dig selv. Det lyder meget filosofisk, I know, men du finder altså ud af, at der er noget om snakken, når først du er begyndt at gøre ting alene. Der skal jo være plads til savnet, og der skal være plads til at finde ud af, hvor meget man sætter pris på og har brug for sin bedre halvdel.

Det er netop det, du får ud af at gøre ting alene. Du kommer til at sætte pris på tingene på en helt anden måde. Og så gør det altså også bare et eller andet godt for din selvstændighed og uafhængighed.

Men hvad skal du så finde på?

Jeg er helt med på, at det kan være MEGET grænseoverskridende at gøre ting helt alene. I hvert fald, hvis du skal uden for hjemmets fire vægge. Hvis du synes, det er lidt for grænseoverskridende, så start indendørs, når din kæreste ikke er hjemme. Eller sid i et andet rum for dig selv. Men prøv at se, om du langsomt kan samle mod til at komme lidt ud alene i stedet.

Du kan prøve at tage på café alene. Her kan du sidde stille og roligt med en god bog eller din computer. Bestil en lækker kop kaffe, og nyd, at du er der helt alene. Bliv der gerne i nogle timer.

Prøv at gå i biffen alene. Come on, der er garanteret en film, kun DU har lyst til at se. Så er det da helt oplagt, at du bare smutter derind selv. Nyd din sodavand og dine popcorn, som du har HELT for dig selv.

Er du med på at tage skridtet og prøve noget endnu mere grænseoverskridende? Så skal du prøve at tage i byen alene. Du kan jo eventuelt starte ud sammen med nogle, men så til sidst ende en time eller to alene derude. Det ER altså sjovere, end du måske lige går og tror. Tjek vores gode råd til, hvordan du får en fest, selvom du er af sted alene.

Den ultimative alenetest må være at tage ud at rejse alene. DET kan virkelig gøre mange positive ting for dig. Det behøver jo ikke være en laaaaang rejse til langbortistan. Tværtimod kan det jo være en lille smuttur et par dage til en hyggelig storby, hvor der er masser af give sig til.

Læs også: Derfor burde du prøve at rejse alene