Derfor drømmer du om din ekskæreste

author
Rebeca Pons

Drømmer du nogle gange om din ekskæreste, og er du nervøs for, hvad det mon kan betyde? Betyder det, at du stadig er vild med ham, at dit nye forhold ikke er godt, eller har det ingen betydning overhovedet? Dette betyder dine drømme om din ekskæreste.

Frække drømme

Hvis du har en fræk drøm om andre, skal du ikke blive urolig. Det er nemlig helt normalt, for det viser, at du har det fint med at have følelser for andre mennesker – og det er jo godt nok! Så drømmer du om en ven eller ham nede fra 7-Eleven, kan du tage det helt roligt. Drømmer du om din eks derimod, skal du lige overveje et par ting.

Dette betyder det, hvis du drømmer om din eks

Hvis du drømmer om din ekskæreste, hvor I ikke var helt enige, da I gik fra hinanden, kan det betyde, at du stadig har følelser for ham, stadig er sur på ham eller er frustreret over ham.

Hvis du drømmer om din eks, selvom du er i et nyt forhold, kan det betyde, at dit nye forhold ikke går helt vildt godt. Så mærk efter, om du er glad i dit nye forhold. Hvis du er det, så er drømmene om din eks ikke noget, du skal bekymre dig om. Det betyder, at du burde få snakket ud med din ekskæreste, så tingene ikke behøver at være uafklaret længere.

Når du drømmer om din eks, er det altså en god idé, at du tænker en ekstra gang på ham, så du kan finde ud af, hvorfor du drømmer, som du gør. Mærk efter, hvordan har du det, når du tænker på ham. Mærker du et savn? Eller bliver du vred, når du tænker på ham? Når du er afklaret med, hvorfor du drømmer om ham, slipper du også for at drømme om din eks igen.

Kilde: Womenshealthmag.com