Derfor er de her 7 livretter de bedste, når du skal scores

En scoremiddag kan være mange ting - for eksempel disse syv retter

author
Emilia Jacobsen

Vi har vel alle en livret, men mon DIN livret passer godt til en scoremiddag? Det finder du ud af nu. Vi har nemlig fået helt styr på, hvilke livretter der egner sig helt perfekt, til når du skal scores.

Læs også: Mænd indrømmer: Sådan scorer vi dig

1 Chicken Tikka Masala

Denne indiske lækkerbisken af en ret er FYLDT med smag, og det er altså ikke sådan helt let at få de kraftfulde smage frem i retten. Det kræver en del, og derfor viser Chicken Tikka Masala sig at være en ideel ret til en scoremiddag. Prøv selv at tænke på, hvor meget personen er gået igennem for at lave denne ret til dig! Det har helt sikkert krævet blod, sved og tårer, og det viser altså virkelig, hvor meget du betyder.

2 Spaghetti meatballs

Den her klassiker kan vi altså ikke undgå at snakke om. SELVFØLGELIG er Lady & Vagabonden-retten oplagt, når der skal scores. Vi kan godt skære det lidt ud i pap for dig, hvis du ikke er helt med på hvorfor. Du sætter dig på den ene side af bordet, din date sætter sig på den anden side af bordet. I skal til at spise af en fælles tallerken, der står imellem jer. I får fat i samme spaghetti, men I bliver ved med at spise, indtil I rammer hinandens munde og ender i et kys. Et voila!

3 Din absolut favoritret

Denne scoremiddag har krævet sin research. Din date har nemlig sat sig for at lave det, du allerbedst kan lide i hele verden for at gøre dig glad. Personen har altså virkelig tænkt på dig og undersøgt en helt masse på forhånd om, hvad du kan lide og ikke kan lide. Hvor betænksomt er det lige? Wow. Hvis ikke det kan score dig, så ved vi snart ikke.

4 Takeaway

Det lyder måske ikke umiddelbart som verdens bedste måde at blive scoret på. Måske lyder det mere som en dårlig undskyldning for ikke at gide at lave noget. MEN nu må du lige huske på, at der altså er en grund til alt. Og netop her er det faktisk utrolig sødt af din date – og det er der hele to årsager til. For det første kan det være, at personen er ultradårlig til at lave mad, og ville det så ikke være helt vildt tarveligt at udsætte dig for det? Jo! For det andet kan grunden være, at der bliver meget mere tid til jer to, i stedet for at den ene bare står i køkkenet i hundrede år. Det er da såååååå sødt.

5 Sushi

… som I skal lave sammen. Din date har gjort det hele klar. I skal nemlig rigtig hygge jer sammen med at lave hjemmelavet sushi. Det er altså en genial scoremiddag, for det er samtidig en date med masser af aktivitet, snak og grin. Det kan kun blive godt.

6 Treretters menu

Nogle har virkelig brug for at blive imponeret, hvis de skal scores – og du er måske en af dem? Så skal der en treretters menu til. Her er der tænkt på alle detaljerne og gjort noget ud af hver enkelt ret. Det er da for cute, at nogen gør sig SÅ umage for at imponere en anden. Bare nyd det, og vær klar til at blive scoret.

7 Tapas

Ved at lave tapas sørger din date for, at der i hvert fald bare er NOGET, du kan lide. Det er altså en, der virkelig tænker på dig og sørger for, at du er glad og har det godt. Her er der så meget at vælge imellem, at du da må blive imponeret over noget af det. Det er altså en sød tanke at sørge for, at du i hvert fald ikke går sulten hjem.