Derfor er det vigtigt at holde fast i dine veninder, når du er i et forhold

author
Emilia Jacobsen

Vi kender godt de kærestepar, der er for meget sammen, og det er da også helt i orden – nogle gange. Men hvis det går så vidt, at du glemmer veninderne og rent faktisk dropper dem i sidste ende, så er det nok nu, du skal stoppe op og tænke dig lidt om.

[banner]

Isolation

Er det ikke noget, man hører om i forbindelse med fængsler? Jo, og netop derfor skal du være obs. Det er nemlig IKKE rart at blive isoleret, og det kan du risikere ved at droppe dine veninder fuldstændig. Til sidst vil det føles som om, der er en mur rundt om dig og din kæreste, som du får svært ved at bryde.

Selvstændighed

Den ryger altså. Hvis du udelukkende bruger din tid sammen med din kæreste og glemmer dine veninder helt, kan der langsomt opstå en sammensmeltning mellem dig og din kæreste. I får samme holdninger, gør de samme ting, snakker ens osv. osv. Det er så vigtigt, at du husker dig selv også. Dyrk dine egne hobbyer, brug tiden på din egen måde netop ved at se dine veninder. Ellers kan du også risikere, at det ender med at gå ud over dit forhold til kæresten.

Besættelse

Du ender med at sidde oppe og vente på, at din kæreste kommer hjem, selvom du ikke engang ved, hvornår det er. Du er besat af din kæreste. Og det kan sagtens skyldes, at du bruger alt for lidt tid med dine veninder. De er der jo, for at du netop ikke behøver at vente oppe.

Afreagering

Du får ikke afreageret nok, og hvis du ikke gør det, går det ud over din kæreste og jeres forhold. Når du har dine veninder, har du mulighed for at afreagere hos dem. Det er altid rart at kunne snakke med nogen andre om ens kæreste eller forhold og få noget forståelse fra anden side. Det kommer du i den grad til at mangle, hvis du ikke har dine veninder.

Alene

Vi har snakket om isolation, men har vi snakket om, hvor alene du kommer til at føle dig, hvis du og din kæreste en dag ikke er sammen mere? Nej, og det er næsten det værste. Det kan godt være, den tanke er allerlængst væk hos dig, for selvfølgelig skal I være sammen for evigt, men tænk nu, hvis. Du kommer til at stå helt alene, fordi du har droppet at se dine veninder og cuttet kontaktet fuldstændig med dem. Så tænk lige fremtiden ind i de valg, du tager.