Derfor har lave piger og høje fyre de BEDSTE parforhold

Kan det virkelig passe, at høje fyre og lave piger har de bedste parforhold? Se her, hvad denne undersøgelse siger.

author
Anja Bruneskjold

Kan det virkelig passe, at de bedste parforhold altid skal findes blandt lave piger og høje fyre? Det lyder altså liiidt skørt, hvis du spørger os. Men ifølge en undersøgelse er der noget, der tyder på, at højden faktisk påvirker et parforhold.

Hvorfor er høje fyre bedst?

Der findes allerede undersøgelser, der viser, at kærestepar, der gør én bestemt ting, er lykkeligere end andre. Men der er det altså ligegyldigt, om du er en lav pige, der har kastet dig ud i et forhold med en af de høje fyre derude.

Vi er ikke heeelt sikre på, om vi tror på det der med, at lave piger og høje fyre nødvendigvis er det bedste match. Men ifølge undersøgelsen fandt forskerne altså en sammenhæng mellem den store højdeforskel og lykke hos kærestepar. De viste sig i hvert fald, at særligt kvinden i forholdet var lykkeligere, hvis fyren var meget høj.

Der er naturligvis mange ting, der spiller ind, for at jeres parforhold er godt og lykkeligt. Og selvom vi piger ofte er helt vilde med en bestemt kropstype hos fyre, så kan vi altså også godt lide høje fyre. Jo højere, jo bedre. Åbenbart. Derfor handler det OGSÅ om selve højdeforskellen mellem de to parter. En lav pige, som er kæreste med en høj fyr, har altså de bedste chancer for at være mere tilfredse og lykkeligere.

Vi stoler på høje fyre

Der er særligt en bestemt type fyr, som piger ofte mener, er mest tiltrækkende. Men i denne undersøgelse handler det også om fyres højde. Men hvorfor så det? Umiddelbart lader det til, at høje fyre er til at stole på. Det er lavere mænd stensikkert også. Men høje fyre giver åbenbart et indtryk af, at vi kan stole EKSTRA meget på dem.

Vi er altså reeet sikre på, at det ikke KUN handler om højdeforskel. For man kan da sagtens være lykkelig, uanset om ens kæreste er højere eller lavere end en selv.

Læs også: Hvorfor kan piger bedst lide fyre, der HAR en kæreste?