Derfor skal du kalde din kæreste skøre kælenavne

Vidste du, at det faktisk er rigtig godt, hvis du og din kæreste kalder hinanden skøre kælenavne? Læs med her!

author
Anja Bruneskjold

Du har sikkert allerede læst om, hvad det betyder for jeres forhold, hvis din kæreste kalder dig skat. Men hvad med alle mulige andre skøre kælenavne? Business Insider Nordic beskriver, hvad de skøre kælenavne kan sige om jeres kæresteforhold.

Hvis du har en kæreste, har I stensikkert også et kærlighedssprog, I taler sammen. Det handler ikke om, at I helt bogstaveligt taler et andet sprog sammen. Men I har højst sandsynligt forskellige ting, I gør for at vise hinanden kærlighed. Og jeres kærligshedsprog kan faktisk være med til at styrke jeres parforhold.

Hvorfor skal man kalde hinanden skøre kælenavne?

Det samme gælder faktisk, hvis I kalder hinanden alle mulige skøre kælenavne. Det behøver ikke at være helt crazy. Det vigtigste er bare, at det er noget, I har fundet på til hinanden. Og hvis de skøre kælenavne kommer af en eller anden intern joke, I har sammen, er det næsten endnu bedre. Det betyder nemlig, at det hele er ret personligt, og at I er helt særlige for hinanden. Det er ikke, fordi I IKKE er specielle for hinanden, hvis I kalder hinanden noget “almindeligt”. De skøre kælenavne KAN bare virke mere specielle i et parforhold og bringe jer tættere sammen.

En rådgiver, Suzanne Degges-White, forklarer for eksempel, at personlige og skøre kælenavne ofte er et tegn på, at et parforhold er superstærkt. Og et tidligere studie har da også vist, at par, der kalder hinanden kælenavne, er lykkeligere end dem, der ikke gør.

Læs også: Halvdelen af alle piger har haft denne tanke om deres kæreste

I skal være vilde med kælenavnene

Selvom I kalder hinanden skøre kælenavne, er det ret vigtigt, at I begge kan lide det, I bliver kaldt. Hvis I kalder hinanden navne, som I ved, den anden VIRKELIG ikke bryder sig om, kan det faktisk være et tegn på mangelende respekt. Men det er naturligvis ikke særlig ofte, at kærester kalder hinanden kælenavne, som den anden ikke kan lide. HVIS man gør det, er det måske i virkeligheden også nærmere øgenavne – og altså ikke kælenavne.

Måske kalder I allerede hinanden alle mulige skøre og kærlige kælenavne? Så er I allerede godt på vej til at styrke jeres parforhold endnu mere. Ellers kan I prøve disse seks små ting, som bringer jer tættere sammen.