Derfor skal du prutte foran din kæreste

author
Rebeca Pons

Du har klikket dig ind i denne artikel, og derfor tør jeg også godt konkludere, at du er et levende menneske. Godt, så fik vi det på plads. Det betyder derfor også, at du er den heldige ejer af et røvhul. There I said it, du har et røvhul ligesom alle os andre.

Det er måske ikke det sted på kroppen, du tænker allermest på, men jeg går altså direkte til sagen og taler lidt om ‘stjernen’. Vi har allesammen besluttet os for, at røvhullet er den kropsdel, vi ikke taler særlig meget om. Du ved, tabu.

Men det er altså for åndssvagt, for vi har allesammen et, og du vil højst sandsynligt være ret træt af situationen, hvis du ikke havde et. I burde også begynde at anerkende røvhullet lidt mere i forholdet, da det faktisk vil styrke jeres forhold. Her taler vi ikke om analsex – det er en helt anden snak.

Generelt er alt, hvad der kommer ud derfra ikke særlig populært, og her er det, vi kommer til prutterne.

De upopulære prutter

Hvis du først begynder at acceptere, at du har et røvhul, så burde du bagefter begynde at arbejde med dine prutter. For du kan altså ikke undgå at prutte. Det burde slet ikke være så slemt at tale om prutter. For vi prutter allesammen, og egentlig burde du og din kæreste også begynde at prutte foran hinanden. Say what!? Ja, det burde I. For første gang I prutter foran hinanden er lige så stort som første gang, I siger: ‘Jeg elsker dig’.

3 grunde til, at du burde prutte foran din kæreste

Du slapper af omkring ham

Hvis du tør prutte foran ham, er der ikke noget, du ikke tør gøre, og det viser, hvor tryg du er omkring ham. I er nået dertil, hvor I er seriøse, og det er kun positivt.

Du tør være dig selv

Det er vigtigt, at du kan være dig selv i et forhold, ellers så holder det ikke i den lange ende. Det gælder også dine prutter. Selvom det måske lyder klamt, så er dine prutter en del af dig. Hvis du tør være dig selv omkring ham, er der chance for, at han er the one.

I bliver tættere

Det betyder altså, at I vil blive tættere som par, hvis I tør prutte foran hinanden. Så prut, prut, prut!

Prutter du foran din kæreste?