Derfor tiltrækkes du af bad boys

derfor tiltrækkes du af bad boys

author
Mathilde Brandborg

Okay, først og fremmest … Nogle gange ender man bare i et dårligt match, og det er ikke nogens skyld. Der kan være meget, der spiller ind her, eksempelvis kemi. Men måske har du oplevet, at dine veninder møder den ene velfungerende fyr efter den anden, alt imens du selv ender med at føle dig godt og grundigt røvrendt af bad boys med flotte øjne. Det kan være, at dine veninder har stillet spørgsmålstegn ved det, fordi de simpelthen ikke forstår, hvordan du kan blive ved med at opstøve sådan nogle røvhuller. Men altså, øøøh … Det forstår du jo ligesom heller ikke selv, vel!?

Læs også: Hvilken type mand er mest tiltrækkende?

Så hvorfor er det så svært at finde en mand, der ikke er en kæmpenar!?

Hvordan skulle du også vide, at han var en klaphat? Han havde jo et billede på sin Tinder-profil, hvor han aede en hund. Det virker sgu da rimelig sympatisk. Men ikke desto mindre har han altså givet dig klamydia i fødselsdagsgave. Hvorfor er det altid de flotte, der har klamydia?

Du skal fikse ham

Det er, som om du ser et mønster. Du møder gang på gang de her charmerende fyre, der taler til noget dybt inde i dig. Det er, som om I har en connection, som ingen andre helt forstår. Han har en dyster fortid, men han rummer så meget kærlighed, det ved du bare, du kan fornemme det. I har sindssyg sex, og han kigger dig i øjnene imens. Faktisk er det nærmest det eneste tidspunkt, hvor han kigger dig i øjnene. Han er lidt broken, og du er overbevist om, at du kan fikse ham. Du vil gerne med på hans eventyr.

Men pludselig svarer han ikke på dine beskeder. Det er, som om han forsvinder ned i et hul, alt imens du bliver mere og mere desperat. Hvad er der sket? Er han kommet på hospitalet? Har han prøvet at begå selvmord? Nej, han har bare mødt en anden pige på Tinder. WHAT!? Ups, måske var du lidt optimistisk.

Kærlighedshormonet

Den menneskelige hjerne indeholder en vis mængde af hormonet oxytocin (den kvindelige hjerne indeholder som regel mere end den mandelige). Dette hormon kaldes ‘kærlighedshormonet’, hvilket det blandt andet gør, fordi det fremdriver en lyst til at give kærlighed. Oxytocinniveauet højnes, når vi har sex, kysser eller rører ved hinanden. Derudover er det også det hormon, der aktiveres hos mødre, når de giver omsorg til deres børn. Nogle mennesker er ikke påvirkelige over for dette kærlighedshormon. Deres niveau af oxytocin stiger altså IKKE, når de ‘udsættes’ for kærlighed. Når du tiltrækkes af idioter, kan det altså have meget at gøre med, at du besidder en enorm mængde omsorgsfuldhed. Dit modergen kan ikke rumme ikke at gøre noget. Så alt imens du suges ind i fyrens grønne øjne, og du bare har lyst til at erobre hele verden med ham, er det muligvis slet ikke de samme tanker, han har.

Det kan føles, som om du giver og giver, men uden at få noget igen. Det kan i virkeligheden svare lidt til, at du bliver ved med at tilbyde en dunjakke til én, som er på vej til Thailand. Han har altså ikke samme behov for kærlighed, som du har. Det kan få ham til at fremstå som en kæmpenar, men i virkeligheden overøser du bare den forkerte mand med kærlighed.

Læs også: Dette får dig til at virke mere tiltrækkende

Kilde: the populair man