Det betyder det for jeres forhold, hvis I fortæller, hvor mange I har haft sex med

Foto/ Shutterstock

author
Rebeca Pons

Det kan godt virke lidt skræmmende at afsløre det antal sexpartnere, man har været sammen med for sin kæreste. Men det skulle faktisk have en positiv betydning for jeres forhold, hvis I gør det. Det skriver Elite Daily MEN! Hvis I tager snakken, er der liiige nogle ting, I burde vide først …

Læs også: Så mange lyver om antallet af deres sexpartnere

Snakken er nemlig ikke for alle. Selvom de fleste af os gisner om, hvor mange kæresten har været sammen med, så betyder det ikke nødvendigvis, at vi er klar til at kende det rigtige svar. Man kan jo ligesom ikke unhear it

Hvad vil det betyde for jeres forhold?

Hvis vi nu lige antager, at I ER klar til høre, hvor mange hinanden har været i seng med. Så kan det, ifølge sexeksperten Jessica O’Reilly, hjælpe jer med at forstå hinandens behov, grænser og begær. Og det lyder jo som noget, der vil være virkelig sundt for jeres forhold.

Læs også: SÅ mange sexpartnere har du gennem livet

Hvis tallet ikke vil genere jer …

Hvis I med sikkerhed ved, at tallet ikke kan påvirke jer negativt, så hører I formentlig til de mennesker, hvor det ifølge sexeksperten faktisk er GODT at kende antallet. For så vil I nemlig bare se antallet som en indikator af seksuelle værdier og personlighed – og ikke mere end det!

Og hvis I har det sådan, vil det faktisk betyde, at I vil lære hinanden ENDNU bedre at kende – noget, der kun vil styrke jeres parforhold. Og I aftaler jo bare med hinanden, hvor mange detaljer I har lyst til at dele.

Men I skal huske dette …

Det er kun jer selv, der kan svare på, om det vil være godt for jeres forhold. Hvis I mener, det er godt, er det vigtigt, at I begge er ærlige omkring hvorfor, I gerne vil kende tallet. Hvis ikke I er ærlige, risikerer I nemlig bare, at informationen ødelægger jeres forhold fuldstændig.

Hvis der er risiko for, at du vil få det dårligt med dig selv, når du hører, hvor mange eller hvor få din kæreste har været sammen med, er det helt sikkert en dårlig idé at tage snakken. Det samme gælder, hvis der er risiko for, at I dømmer hinanden på grund af jeres antal af tidligere sexpartnere – så er det OGSÅ en virkelig dårlig idé.

Og så skal I huske, at det antal sexpartnere I har været sammen med ikke definerer jer. MEN det er klart, at det siger noget om jeres fortid, og det er derfor, at mange af os er så nysgerrige omkring det.

Læs også: 7 små ting, der vil få jeres forhold til at holde