DET får du ud af IKKE at fortælle din kæreste, at du har været utro

Det kan godt være svært at finde ud af, hvad man skal gøre, hvis man har været utro. Se her, hvad du får ud af IKKE at fortælle det.

author
Anja Bruneskjold

Der findes tusindvis af årsager til, at nogle vælger at være utro. Men faktisk er der én særlig grund, som er mere almindelig end andre. Men hvad gør man så? Altså, når man HAR været utro? Det er ikke nødvendigvis, fordi man ligefrem ser frem til at skulle fortælle sin kæreste om det. Men behøver man også det?

Det er helt i orden at holde nogle ting for sig selv. Men ikke alting. Og når det handler om utroskab, findes der faktisk ret mange negative konsekvenser ved ikke at fortælle sin kæreste om det. Hvis du overvejer at gå i graven med din hemmeliglighed, så bør du måske lige have disse ting in mente:

1 Dårlig samvittighed

Det kan godt være, at du med tiden lærer at leve med dit sidespring. Men vil du ikke alligevel rende rundt med dårlig samvittighed? Det kan virkelig æde dig op indefra. Så måske er det i virkeligheden smartest bare at få lettet sit hjerte?

2 Du ydmyger din kæreste

Måske ser du det slet ikke på den måde … Men overvej lige, hvor træls det er for din kæreste, at du har været sammen med en anden. Det er faktisk superydmygende. Og ja, OGSÅ selvom din partner faktisk slet ikke er klar over det. Og så bliver det hele bare SÅ meget værre, hvis alle mulige andre også kender din hemmelighed.

3 Evig frygt

Det kan godt være, det er svært at få fortalt, at du har været utro. Men er det virkelig værd at holde på så stor en hemmelighed? Du vil for evigt skulle leve med frygten for, at din kæreste finder ud af det. Og jo længere tid der går, jo værre bliver det.

Læs også: Sådan kan du se, om din kæreste er utro

4 Du bliver mistroisk

Selvom det i virkeligheden er DIG, der har været utro, så er det faktisk ikke ualmindeligt, hvis du ender med at mistænke din kæreste for det samme. Det er lidt ligesom med ordsproget “tyv tror, hvermand stjæler”. Det ikke rart at gå rundt med frygten og angsten for, at din kæreste er sammen med en anden bag din ryg.

5 Du er en løgner

Ja, det lyder hårdt. Men hvis du ikke fortæller din partner sandheden, så er du jo en løgner. Og det er der vist ingen, der har lyst til at være.

Det skal du overveje, inden du fortæller, at du har været utro

Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal fortælle om dit sidespring eller ej, så tænk over, hvordan du selv ville have det, hvis rollerne var byttet om. Ville du for eksempel hellere selv være fri for at få det at vide, hvis din kæreste havde været utro? Og ser du og din kæreste ens på den slags? Er det respektløst at lade være med at sige noget? Disse er bare nogle af de tanker, du bør gøre dig. Hvis du har været utro, er det også en god idé lige at mærke efter, om dine følelser for din kæreste har ændret sig. Selvom det lyder som en kliché, så ER det altså godt at mærke

Læs også: 6 ubevidste tegn på, at du faktisk ikke rigtig gider ham længere