Dette bryllup passer perfekt til dig ifølge dit stjernetegn

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Måske du har planlagt dit drømmebryllup, siden du var en lille pige. Eller måske du slet ikke drømmer om at blive gift. Under alle omstændigheder viser dit stjernetegn, hvad der er dit perfekte bryllup.

Læs også: Denne type fyr bliver vild med dig ifølge dit stjernetegn

Vægt

Fødselsdag: 24 september til 23. oktober

Du er meget romantisk. Derfor skal dit bryllup også være det eventyr, du drømte om som barn. MEN som person er du også meget social og easygoing. Det skal være casual, og ALLE jeres venner skal selvfølgelig med. Derfor skal dit bryllup tilgodese begge dele. Dit perfekte bryllup kunne være i en lade. Det sætter den rette uformelle stemning. Men med levende lys, blomster, den helt perfekte pynt og detaljerede borddækning bliver det romantisk som en Disney-film.

Skorpion

Fødselsdag: 24. oktober til 22. november

Du er et meget lidenskabeligt og spændende menneske. Derfor skal dit bryllup selvfølgelig være lige så power- og passionfyldt som alt andet, du gør. Drømmen er selvfølgelig et destinationsbryllup. Det kan være ved vandkanten på en strand på Bali, et vinslot i Frankrig eller en romantisk hytte i de sneklædte alper. Kun fantasien sætter grænser. Men en ting er sikkert – det bliver fantastisk!

Skytten

Fødselsdag: 23. november til 22. december

Du er fri som fuglen – og i et med naturen. Derfor skal du da også giftes med bare fødder til lyden af fuglenes sang og med træerne som kulisse omkring jer. Det perfekte bryllup ifølge dit stjernetegn er selvfølgelig udendørs. Det kan være en skov, mark eller strand, bare du føler dig fri, og det er hyggeligt.

Læs også: SÅ godt virker det faktisk på en fyr, når du spiller kostbar

Stenbuk

Fødselsdag: 23. december til 20. januar

Hvis dit stjernetegn har noget at skulle sige, så vil du helst helt undgå at holde et bryllup. Du hader at være i centrum. Din praktiske side finder bryllupper alt for dyre. Og hvis du skal lade din pessimisme vinde, så ved du egentlig ikke helt, om du tror på det med ægteskab. Men du kan dog lige gå med til en vielse på rådhuset. Og på grund af dit disciplinære væsen føler du dig forpligtet til at holde middag for familien bagefter.

Vandmand

Fødselsdag: 21. januar til 19. februar

Du er ikke den store romantiker, så pladderromantiske locations som et slot, matchende brudepiger eller tusind levende lys behøver du slet ikke.
For dig er det vigtigt, at du kan holde et stort bryllup, hvor alle jeres venner bliver inviteret. Det kunne for eksempel være et teltbryllup i haven … Det vigtigste er, alle de mennesker du holder af, får en god aften.

Fisk

Fødselsdag: 20. februar til 20. marts

Du er meget uselvisk og kan let ledes på afveje. Derfor vil du have svært ved at sige fra, når din mor, søster, bedstemor eller tante overtager bryllupsplanlægningen. Lynhurtigt har de planlagt et traditionelt “suppe, steg og is”-bryllup. De mange hjemmeskrevede sange fra gæster bliver intet problem, for din mosters ven Ole, nede fra badmintonklubben, kan spille “Det er hammer hammer fedt” på klaveret. Lokationen til brylluppet er allerede fast, for din onkel kender selvfølgelig formanden for spejderforeningens festlokaler.

Læs også: Kærestepar med et fantastisk sexliv har DENNE ting til fælles

Vædder

Fødselsdag: 21. marts til 20. april

Dit bryllup bliver bestemt ikke kedeligt. Hvis din eventyrlyst får lov til at bestemme, så vil du helst vies lige inden et faldskærmsudspring eller på toppen af Mount Everest. Men du er samtidig også meget impulsiv og utålmodig. Derfor kunne Las Vegas være den perfekte løsning til at kombinere alle dine vilde og energiske sider.

Tyr

Fødselsdag: 21. april til 21. maj

Når du først går i gang med at planlægge dit bryllup, bliver listen HELT sikkert meget lang og detaljeret. Du vil være lige så beslutsom og tålmodig, som du er i alle livets aspekter, når det kommer til at få opfyldt dine bryllupsønsker. Du har ikke noget imod at vente flere år for at få det præcis, som du vil. Du er så kærligt og varmhjertet et menneske, så hele familien skal selvfølgelig med.

Tvilling

Fødselsdag: 22. maj til 21. juni

Ifølge dit stjernetegn er det perfekte bryllup lidt anderledes end det traditionelle. Dit vittige sind ville elske et fjollet tema. Måske du skal holde dit bryllup som 90’er fest ..? Eller måske kunne det være fedt at se alle gæsterne i Ringenes Herre-kostumer? En ting er sikkert: Din ungdommelige og livlige personlighed forlanger, at det skal det være sjovt. Der skal danses til den lyse morgen. Og fjollede indslag fra gæsterne er meget mere dig end de traditionelle sange og taler.

Læs også: SÅ godt virker det faktisk på en fyr, når du spiller kostbar

Krebs

Fødselsdag: 22. juni til 22. juli

Ifølge dit stjernetegn er der ingen tvivl om, hvilket bryllup du skal have. Det skal være lige så følsomt og romantisk, som du er. Du er meget fantasifuld. Så det perfekte sted skal have en historie – som et slot eller en herregård. Det giver et ekstra magisk tvist. Der skal være knitrende pejse, funklende lysekroner, levende lys og blomster så langt øjet rækker. Vielsen skal helst ske på stedet, mens du går ned mod din prins charming til lyden af harpespil.

Løve

Fødselsdag: 23. juli til 21. august

Det skal være stort, flot og imponerende. Du føler dig som intet mindre end en kendis, så derfor skal dit bryllup da også være lige så fabulous som de kendtes. Du skal nok forvente, at budgettet kommer over 500.000 kroner. Ærgerligt, at man ikke kan låne dronningens balsal. Mon du kan nøjes med et slot?

Jomfru

Fødselsdag: 22. august til 23. september

Tanken om at have hvid kjole på mens alles øjne er rettet mod dig, giver dig myrekryb. Du er simpelthen for genert og beskeden til at være i centrum. Dog er du også meget konservativ, så der SKAL naturligvis være et bryllup. Derfor drømmer du også om et kirkebryllup. Du vil dog helst være den store fest foruden. En stille reception med de tætteste venner og familie vil være perfekt for dig.

Læs også: Her er din perfekte forlovelsesring ifølge dit stjernetegn