Dette er den VÆRSTE dealbreaker i et forhold

Har du nogeninde overvejet, hvad mænd synes, er den værste dealbreaker i et forhold? Så læs med her.

author
Anja Bruneskjold

Det kan være virkelig forskelligt, hvad der for mænd er den værste dealbreaker i et forhold. Men en lille undersøgelse viser alligevel, at syv ud af 10 har virkelig svært ved at leve med denne ene ting.

Egentlig er den værste dealbreaker ret individuel

Flere fyre har allerede fortalt, hvad der helt personligt er en dealbreaker for dem. Men det er jo ret individuelt, hvad de mener. Denne undersøgelse viser derimod et mere samlet billede af, hvad mænd VIRKELIG synes, er den værste dealbreaker.

Bakterier er den værste dealbreaker

Det handler simpelthen om renlighed. Og hele 70 procent af mændene fra undersøgelsen var enige om, at mangel på renlighed faktisk var den værste dealbreaker af alle. Mændene forklarede, at de ville få det virkelig dårligt, hvis en partner gik mindre op i renlighed og hygiejne, end de selv gør. Samtidig tyder det på, at omkring 20 procent af de adspurgte ville have det skidt med, at deres partner gik MERE op i renlighed end dem selv.

Læs også: Er det klamt at dele håndklæde med kæresten?

Man kan også blive FOR renlig

Det kan dog godt blive for meget, hvis det bliver for ekstremt. Lidt over halvdelen af de adspurgte mente nemlig, at det med renlighed faktisk godt kunne blive alt for meget. Mændene forklarede, at de simpelthen ville have det skidt med at være sammen med en partner, der havde det, som mange måske vil kalde rengøringsvanvid.

Skal man nu også være superklog?

Undersøgelsen viste, at lidt over halvdelen af de adspurgte faktisk ville have det dårligt med at være sammen med en, der var mindre intelligent end dem selv. Samtidig ville kun 20 procent have det skidt med, at en partner var den klogeste i forholdet. Det kan nu være liiidt svært lige at vurdere klogskaben med det samme, når man finder en partner. Men så længe man kan finde melodien sammen, er alting nok helt okay.

Læs også: 7 ting, du elsker under sex, men som andre synes er klamt