Jeg har ikke en kæreste

Kærlighed

Dette er grunden til, at du ikke har en kæreste

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den januar 12, 2017

Tinder, Happn, Dating.dk, Single.dk, match.com og what ever. Du har måske prøvet nogle af dem eller måske endda dem alle. Men har du stadig ikke nogen kæreste?

Du har spurgt dig selv utallige gange, om det bare er fordi, du ligner en, der kun vil have casual sex? Er det billedet, du har valgt til dine profiler? Eller er det noget helt tredje?

Nej, det er altså ikke fordi, der er noget galt med det dig. Men der kan være én særlig årsag til, at du ikke har fundet the one endnu.

Det hele handler om timing

Nu skal du altså stoppe med at tænke, at der er noget galt med dig, bare fordi du ikke har en kæreste. Det er noget fis, og slet ikke sandt. Og så er det at have en kæreste altså heller ikke alt. Måske du endda skal forblive single?

Hvis tanken om at forblive single ikke tiltaler dig, og du gerne vil vide, hvad du skal gøre for at få en kæreste, så skal du læse med her. Du kan ikke gøre en skid. Læste du rigtigt der? Ja, det gjorde du faktisk.

Det er dårlige nyheder til dig, der hader at sidde på din røv og vente på at tingene sker, og det er virkelig gode nyheder til dig, der hader at skulle kæmpe for tingene.

Vi bruger allesammen dating apps af forskellige grunde. Nogle leder efter et one night stand, ægte kærlighed, bollevenner eller måske endda at prøve noget helt nyt. Det betyder, at du vil møde folk, der leder efter noget helt andet end dig.

Hvorfor har du så ikke en kæreste? Jamen det er jo så fordi, du har datet fyre, der bare ikke har ledt efter de samme ting som dig. Den rigtige fyr for dig, ham der er meant to be, han er stadig derude et sted. Det kan være på en app, på arbejdet eller måske på den bar, du skal på i weekenden.

Så kast dig dog ud i datinglivet igen. Du skal ikke være bange for at blive såret. Lige pludselig finder du ham.

Kilde: Elite Daily

Mere om