Første dates, der ikke går som forventet

Kærlighed

Din nye fyr bliver far, mens I er på date: 9 katastrofale første dates

Mette Pabst

Af Mette Pabst Skrevet den juni 6, 2018

Det er ikke altid, at ens første date med en ny fyr går som planlagt. Måske var han ikke lige det, du forventede, måske har I ikke noget at tale om, eller måske er han bare virkelig ikke din type.

Det er aldrig sjovt i øjeblikket at være på en dårlig første date. Men når oplevelsen er kommet lidt på afstand, kan det være meget sjovt at tænke tilbage på de der helt akavede dates, der bare slet ikke gik som forventet.

LÆS OGSÅ: 8 anderledes spørgsmål, du kan stille på den første date

I Facebook-gruppen ‘Be Yourself Girls’ deler kvinderne de mest kiksede oplevelser, de har haft med fyre med os. Vi har samlet de sjoveste og deler dem med jer her:

1 Når fyren går alt for meget op i dit hår

“Jeg har været på op til flere dates, hvor mændene næsten har været på grådens rand, fordi jeg havde extensions i.”

2 Når din date er virkelig tørstig

“Jeg havde engang sex med en fyr. Vi havde været sammen nogle gange og var i fuuuld gang, og jeg var ikke engang sådan rigtig tændt, og jeg tænkte “nå, det kan vel kun blive bedre,” og så STOPPER han og siger: “Kan du ikke hente noget vand?” Og han gad ikke engang gøre mig færdig? Dude, WTF.”

3 Når det ikke er hans lejlighed

“Jeg var på en date, hvor jeg besøgte ham.

Mig: Nej hvor bor du pænt!

Ham: Tak. Det er min kærestes lejlighed…”

Når din kæreste låser sin lillesøster inde i et skab

“Min første kæreste var, da vi var 13 år, og jeg var hos ham, og vi knaldede én gang, og så så vi ikke hinanden mere. Indtil ti år efter, hvor vi begynder at ses igen, og jeg møder hans lillesøster. Hun fortæller, at han havde låst hende inde i skabet på hendes værelse, dengang vi knaldede første gang, for at være sikker på hun ikke kom ind og forstyrrede. Vidste ikke lige, hvad jeg skulle svare.”

5 Når han lige er kommet ud af spjældet

“Jeg aftalte en date med en gut og tager toget til Hovedbanegården. Det første han siger til mig, da vi mødes, er: “Jeg er lige kommet ud af spjældet, jeg er dømt for våbensmugling” …. Hvad?!”

6 Når din date allerede er på vej videre

“Min date sad kraftedme og swipede Tinder-matches ved siden af mig, mens vi var på date!”

7 Når fyren bliver far på første date

“Skide sød fyr inviterer mig i byen på en drink. Vi havde siddet i 20 minutter, da hans telefon pludselig ringer. Han går ud og snakker og kommer ind og siger: “Jeg er blevet far.” Havde snakket med ham en måneds tid, og han havde på intet tidspunkt sagt, at han skulle være far. Det mærkeligste var så, at han blev helt panisk over, at han var blevet far, og spørger mig, hvad han skal gøre, og vi ender med at gå i Salling, hvor JEG finder en gave til hans nyfødte datter.

Bagefter går vi ned til sygehuset, og han spørger om jeg vil med op og sige hej til hans baby. Det var simpelthen den mærkeligste første date, ever.”

8 Når din fyr har mærkelige tatoveringer

“Jeg datede engang en fyr, som havde hele det ene ben tatoveret. Det var skide flot… men det var et portræt af en eller anden mand på hans skinneben. Det lignede seriøst Elton John. Så dum som jeg er, spørger jeg: “Er det Elton John?” hvorefter min date gloede ret underligt på mig og så svarede tørt: “Det er min mor…”

LÆS OGSÅ: 6 sjove ting, du kan sige på første date, der vil få ham til at dø af grin

9 Når din fyr virkelig er til ‘Netflix and chill’

“Har næsten lige været på en date, hvor fyren så spørger, om vi skal se en film. Da han skal til at logge ind på Netflix, der må han indrømme, at han vist ingen bruger har, for dem, han plejede at bruge, var fra andre piger, han havde datet”

Har du fået lyst til at læse om endnu flere akavede dates? Så har vi heldigvis samlet ni dating-historier til dig her, der må betegnes som ret katastrofale…