Disse 3 stjernetegn vil få den bedste valentinsdag

Her er de stjernetegn, som får den bedste valentinsdag

author
Mathilde Brandborg

I dag er det valentinsdag. Det betyder, at der er en masse forventninger, som flyver rundt og venter på at blive opfyldt. Der er sikkert mange derude, som har oplevet at blive skuffede på netop denne dag. Omvendt er der sikkert nogle, som kommer til at få den bedste valentinsdag nogensinde!

Noget tyder på, at der er særligt tre stjernetegn, som vil få den bedste valentinsdag. Til glæde for alle singlerne med netop disse stjernetegn, kan det afsløres, at selv også de vil få en fantastisk valentinsdag. Det er altså ikke så afgørende, om du har en kæreste eller ej – du får stadig en masse kærlighed.

Løve

23. juli – 22. august

På denne valentinsdag vil du være hende, som virkelig er i fokus iblandt dine omgivelser. Det er vigtigt, at du tænker over, hvordan du står frem. Hav fokus på at sprede glæde og kærlighed, i stedet for at være egofikseret. Sig noget sjovt, brug dit smukke smil, giv en masse kram og lad din indre glød komme til udtryk. Dine omgivelser har brug for din kærlighed, samt din gode energi, for at modstå de kolde vinterdage. Du repræsenterer den varme og det lys, som giver alle andre håb for, at sommeren er på vej. Dette bliver den bedste valentinsdag.

Vandmand

20. januar – 18. februar 

Det kan godt være, at februar er meget kold og ikke bringer meget lys, men tilgengæld bringer den overskud LIGE i din retning. Denne måned bliver også måneden, hvor du finder ægte kærlighed. Det er ikke sikkert, at det bliver på den måde, som du tror. Soulmates kommer i mange udgaver. Hvis du derfor ikke opdager din soulmate til at starte med, så fortvivl ikke. Det hele kommer til at gå op i en højere enhed. Selv hvis du er alene på valentinsdag, ved du, at du aldrig er 100 procent single, fordi du er en del af universets helhed. Alt levende på jorden hænger sammen med dig, og denne sæson kommer du til at finde ud af, hvordan du skal etablere et velfungerende forhold til hele verden.

Fisk

19. februar – 20. marts

For fisken, er kærlighed en livslang rejse. På denne valentinsdag vil du have overflod af åndelig lykke og håb. Dette er fordi, at Venus influerer dig, og ønsker at du skal sprede din kærlighed til dine omgivelser. Du kan udvinde mirakler, når du er i det rette humør – og beslutter dig for at give ud af din kærlighed. På denne valentinsdag kommer du til at bruge denne egenskab til at sprede din styrke, godhed og tapperhed til dine omgivelser. Det kan være, at det kommer til at overraske dig, hvor meget mod du besidder. Du skal ikke være nervøs for at satse, for uanset om den du møder er din soulmate eller ej, så kommer vedkommende til at lære dig noget meget vigtigt, som netop vil hjælpe dig til at sprede din kærlighed og glæde.

Synes du, at det der med den “bedste valentinsdag” er overvurderet og vil hellere bruge tid med din bedste veninde, så læs her.

 

Kilde: Elitedaily.com