Disse spørgsmål skal du stille dig selv, hvis du overvejer at være utro

Der er nogle ting, du skal tænke over, før du overvejer at være utro.

author
Anja Bruneskjold

Det er hårdt arbejde at være i et forhold. I er naturligvis vilde med hinanden, men derfor betyder det bestemt ikke, at I bare skal læne jer tilbage.
Kender du det der med, at forholdet måske halter lidt? Og kender du så også det der med, at der lige pludselig kommer en eller anden cute fyr med verdens sødeste smil forbi? Her er det, at mange ofte overvejer at være utro. Men måske man lige skulle stille sig selv disse fire spørgsmål?

Er jeg klar til at leve med det?

Resten af dit liv vil du have været utro – og du kan ALDRIG gøre det om. Du vil simpelthen have brudt tilliden for altid. Kan du mon se dig selv i øjnene bagefter?

Hvad sætter jeg egentlig på spil?

Når du føler dig tiltrukket af en ny, glemmer du helt din kæreste. Er du træt af din kæreste og tænker, at du vil slå op? Måske bør du lige overveje en ekstra gang, om dit crush virkelig er det værd.Tænk grundigt over det!

Læs også: Den mest almindelige årsag til utroskab

Hvad får jeg ud af det?

Er det spændingen? Hemmelighedskræmmeriet? Sommerfuglene i maven? Find ud af, hvorfor du har lyst til at være utro. Er det, fordi du ikke længere elsker din kæreste og kun ser jer som venner nu? Har du mon brug for bekræftelse?

Når du ved, hvorfor du har lyst til at være utro, kan du også håndtere det på den rigtige måde. Hvis du for eksempel vil være utro, fordi du mangler bekræftelse, så snak med din kæreste om netop den manglende bekræftelse.

Er jeg klar til at leve et dobbeltliv?

Hvis du overvejer at være utro og har tænkt dig at køre den uærlige stil uden at fortælle din kæreste om dit utroskab, så bør du måske overveje inden, om du virkelig kan leve et dobbeltliv. Hvis det er en flirt, du gerne vil se flere gange, er det måske nødvendigt at lyve over for din kæreste. Og det er reeet dumt og uærligt. Måske er det bare bedst slet ikke at være utro.

Læs også: 10 fyre indrømmer, hvorfor de var utro