10 OVERRASKENDE grunde til, at du drømmer om din ekskæreste

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Drømmer du nogensinde om din ekskæreste? Altså om natten? Det kan der være mange forskellige grunde til – og nogle af grundene til, at du drømmer om din eks, er faktisk RET overraskende. Med hjælp fra Women’s Health, Hello Giggles og Bustle har vi samlet de mest almindelige af slagsen.

1. Tomrum

Hvis du drømmer om din ekskæreste, kan det være et symbol på, at der er en form for tomhed i dit følelsesliv. Måske savner du din mor? Eller måske ville du ønske, at du havde flere veninder?

Læs også: Drømmetydning: DET betyder dine drømme

2. Dit nye forhold

Hvis du har fundet en ny kæreste, men drømmer om din eks, kan det handle om dit nye forhold. Og det er altså ikke på den gode måde. Det kan nemlig betyde, at der er noget, som ikke fungerer i dit nye, nuværende forhold.

Læs også: 4 drømme, der indikerer, at dit forhold måske er dårligt

3. Frygt

Det kan også handle om, at du simpelthen har taget gammel frygt med ind i dit nye forhold. Var din eks led ved dig, kan du have de usikkerheder med dig videre i livet. Og det kan din eks altså repræsentere i drømmeland – desværre.

Læs også: HER er grunden til, at du altid ender med at tage ham tilbage, som har såret dig

4. Negativitet

Har du haft en megadårlig dag? Og bliver den kun værre, når du drømmer om din eks om natten? Det kan der være en helt normal grund til. De negative tanker, du har haft i løbet af dagen, tager du med dig videre ind i søvnen. Og hvem repræsenterer negative følelser? Din ekskæreste selvfølgelig.

Læs også: Derfor bliver du sur, når du er sulten

5. Selvværd

Hvis du lider en smule af lavt selvværd, kan du komme til at drømme om din eks. Sagde din ekskæreste altid, at han eller hun bare elskede din søde næse? Og hader du selv, hvordan din næse ser ud? There you have it.

Læs også: Fyre tænder mest på piger med DENNE type næse

6. Singleliv

Hvis du er single og drømmer om din ekskæreste, kan det simpelthen betyde, at du savner tosomheden og det at have en kæreste. Æv.

Læs også: Singlepiger er faktisk lykkeligst

7. Forandringer

Skal du til at flytte sammen med din nye kæreste, eller sker der andre store forandringer i dit liv? Så er det HELT normalt, at du drømmer om din eks.

Læs også: 5 ting, du skal overveje, inden du flytter sammen med din kæreste

8. Moving on

Drømme om ekskæresten kan i al sin simpelhed handle om, at du er ved at komme dig over jeres brud.

Læs også: Så lang tid går der i VIRKELIGHEDEN, før du er kommet dig over din eks

9. Kreativitet

Drømmer du, at du er gravid med din ekskærestes barn? Det kan måske føles som det vildeste mareridt, men det betyder i virkeligheden noget helt andet, end du tror. Det handler nemlig om din kreativitet. Så det er faktisk helt normalt at have denne type drøm, hvis du har svært ved at føle dig kreativ i en periode.

Læs også: Hvilken venindetype er du ifølge dit stjernetegn?

10. Minder

Det kan være, at du lige har genset et afsnit af en gammel serie, før du gik i seng. En serie, som du altid så sammen med din eks. Og så dukker minderne op, når du ligger under dynen. Det er helt normalt og betyder på ingen måde, at du savner din eks.

Læs også: DET betyder det, når du drømmer, at du slår op med din kæreste