DET betyder det, når du drømmer, at du slår op med din kæreste

Hvad betyder det, hvis du drømmer, at du slår op med din kæreste?

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Hvad betyder det, hvis du drømmer, at du slår op med din kæreste? Hvis du er i et forhold og drømmer, at I slår op, kan det føles RET ubehageligt. For hvad betyder det? Er det din underbevidsthed, der prøver at fortælle dig noget? Det har HelloGiggles spurgt to psykoterapeuter om, som bruger drømmetydning i deres terapi.

Læs også: Halvdelen af alle piger har haft denne tanke om deres kæreste

Hvorfor drømmer du, at du slår op?

Der er sikkert nogle hjerneforskere, der synes, at drømmetydning er noget pjat. Og så er der andre, der mener, at det handler om din hjernes natlige aktiviteter. At din hjerne simpelthen gennemgår dagens tanker og følelser – mens du sover. Måske har du allerede prøvet drømmetydning med disse 6 helt normale drømme, der betyder noget bestemt?

Psykoterapeuterne mener, at dine drømme handler om, at din hjerne og din underbevidsthed behandler de ting, der er sket i dit liv. Og de mener derfor også, at der KAN være sandhed i det, når du drømmer, at du slår op med din kæreste.

Det betyder dog ikke nødvendigvis, at du rent faktisk vil slå op med din kæreste. Men det kan betyde, at du har en eller anden bekymring i dit forhold.

Læs også: 4 drømme, der indikerer, at dit forhold måske er dårligt

Hvad forbinder du din kæreste med?

I virkeligheden handler det om, hvad du forbinder din kæreste med. Her har psykoterapeuterne et eksempel:

Hvis du mødte din kæreste, da du festede rigtig meget, forbinder du måske ham eller hende med at feste. Nu er du i fast parforhold og fester meget mindre, end du gjorde engang. Men du forbinder stadig din kæreste med det bestemte tidspunkt i dit liv. I dette eksempel kan det så være, at det i virkeligheden handler om, at du er træt af at feste, når du drømmer, at du slår op med din kæreste. Det handler altså om det, du forbinder din kæreste med. Og ikke din kæreste i sig selv.

Læs også: 5 grunde til, at du drømmer om din ekskæreste