Én ting, der gør det mere sandsynligt, at han er utro

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det er ikke altid til at vide, om man er en af dem, der har en utro kæreste. Og selvom der er flere ting, der kan hjælpe dig med at finde ud af, om han er dig utro, så er der måske særligt én ting, du skal være opmærksom på. Det skriver Men’s Health.

Men faktisk bør din kæreste måske også lægge mærke til denne ene ting ved dig … Det går nemlig BEGGE veje. Men hvad handler det så om?
Måske skulle du i virkeligheden kigge godt på dine forældre …

Læs også: 5 fyre afslører, hvad der fik dem til at være utro

Er dine forældre tro mod hinanden?

Hvis der har været utroskab mellem dine forældre, er det naturligvis ikke ensbetydende med, at du også er din kæreste utro. Og det samme gælder altså din kæreste og hans forældre. Men der er nu altså alligevel noget, der tyder på, at det der med utro forældre kan påvirke børnene til OGSÅ at være deres partner utro.
Det viser sig nemlig, at det er genetikken, der bestemmer, hvor stor sandsynlighed der er for, om du er utro. Det er simpelthen bestemte dopaminreceptorer i hjernen, der giver dig lyst til at være sammen med andre end din partner.
Men det handler altså også om, hvilket forbillede dine forældre har været. Hvis de for eksempel har signaleret, at det der med at være en utro kæreste er rigtig skidt, så behøver du ikke at være SÅ nervøs. Det handler simpelthen også om, hvilke værdier du har fået med hjemmefra.

Hvem er ellers utro?

Det er vigtigt at slå fast, at man ikke nødvendigvis er utro, bare fordi ens forældre har været det. Noget tyder bare på, at der er noget i hjernen, der gør det mere sandsynligt.

Der er for eksempel nogle helt bestemte typer piger, der er utro … Og her handler det altså på ingen måde om, hvad de har lært hjemmefra. Faktisk er det nogle heeelt andre ting, der spiller ind.

Og så findes der faktisk også andre årsager, som i den grad gør det mere sandsynligt, at din kæreste er dig utro. Eller at du selv er utro. Tjek bare disse seks ret overraskende ting.

Læs også: 7 akavede ting, der altid sker under sex