ÉN ting, I skal gøre for at blive de bedste kærester

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Man kan ALTID blive bedre kærester. Nogle gange er det vanskeligt, andre gange er det de helt små ting, der gør en ENORM forskel. Forfatter Julie Morgenstern fortæller om særligt én ting, man kan gøre. Det skriver Prevention.

Læs også: 14 gange hvor pizza er bedre end en kæreste

Du ved måske allerede, at par, der driller hinanden, har det supergodt sammen. Men det er altså ikke den eneste ting, I kan gøre for at blive bedre kærester.
Julie Morgenstern forklarer, at det der med parforhold kan være en udfordring at få til at fungere optimalt, hvis man lever i en presset hverdag. Egentlig handler det ofte om, at kærester, der for eksempel har børn, karriere, familie og venner, ofte kan have svært ved at vise kærlighed til hinanden. Men det er altså også noget, der gælder kærester, der IKKE har børn. Måske er man ikke engang presset i hverdagen … Men derfor kan man nu altså godt have brug for at blive bedre kærester og komme ENDNU tættere på hinanden.

Hvordan kan man blive bedre kærester?

Selvom det er hyggeligt at tage på date eller se Netflix sammen, så er det altså ikke nødvendigvis det, der skal til for at blive bedre kærester.
Julie Morgenstern har spurgt en række par om, hvad de gør for at holde sammen og forblive gode kærester. Her opdagede hun, at de mest glade par, som hun talte med, prioriterer hinanden mellem tre og fem gange i løbet af en dag – OGSÅ selvom, de hver især er på arbejde. Det kræver ikke vildt meget. Bare et par beskeder eller en kort telefonsamtale er med til at holde jer connected. Nemt, ikke?

Udover at sende en RET bestemt type SMS til din kæreste, bør I måske også altid huske at tale om en helt særlig ting … Og så er det jo altid dejligt at opleve en masse sammen. Det er i hvert fald helt klart noget, der kan bringe jer tættere sammen.

Læs også: Hvis du gør denne ENE ting på sociale medier, har du det BEDSTE parforhold