Er du en god kæreste? 5 nemme tips til at blive en ENDNU bedre kæreste

For at blive en bedre kæreste er det kun små ting, man behøver at rykke ved. Her er 5 tips

author
Emilia Jacobsen

En god kæreste er måske ikke ligefrem noget, der er let at definere, fordi det handler om bestemte situationer og personer. Men det er da alligevel okay let at få en fornemmelse af, om man er helt ude at skide og bare er en røvnederen kæreste, eller om man er en af de gode af slagsen. Uanset hvad, er det faktisk rimelig let at blive en lidt bedre kæreste. Følg disse fem tips, så er du godt på vej.

Læs også: 7 ting, du kan lave med din kæreste, når det regner

1 Giv ham plads

… eller ‘lov’, om man vil. Du bliver altså bare en endnu bedre kæreste, hvis du ikke holder på ham. Ikke holder ham hjemme. Ikke forbyder ham at lave det, han har lyst til. Det er OKAY at have et liv hver for sig, selvom man samtidig har et liv sammen. Det er faktisk mere end okay og pissevigtigt. Altså, alt med måde, ikke? Han skal jo ikke have et helt andet liv ved siden af jeres. Han vil helt sikkert blive meget gladere generelt og gladere for dig, hvis du giver ham plads til at lave det, han elsker. Prøv at vende den om og tænke på, hvis han holdt dig tilbage. Det ville da ikke være sjovt, vel?

2 Sæt pris på ham og hans intentioner

Har han lavet mad til dig en dag? Og smager det virkelig ringe? Så er det tid til den gode gamle: Just smile and wave. Du BEHØVER jo ikke nævne, at maden smager elendigt. I stedet kan du vælge at sætte pris på, at han rent faktisk har taget sig tid til at lave mad til dig for at gøre dig glad. Det samme gælder, hvis han har arrangeret en date, der ikke liiiige er dig. Men hallo, han har da i det mindste arrangeret en date! Det er altså nogle gange intentionerne, der er vigtigere end selve akten.

3 Lyt, og vis interesse

Noget af det rareste er da, når folk lytter til det, du fortæller, ikke? Hvorfor ellers fortælle det til nogen? Surprise, det er ikke kun dig, der synes det. Det synes han selvfølgelig også. Derfor kan du let blive en bedre kæreste af at lytte og vise interesse. Og med lytte mener vi ikke bare nik med hovedet og ‘aha’-lyde. Du skal virkelig høre efter, hvad han fortæller dig. Du skal faktisk høre så godt efter, at du kan spørge ind til det flere dage efter. På den måde viser du ham nemlig, at du har lyttet og ovenikøbet også været oprigtigt interesseret i det, han fortalte dig.

4 Giv op

… en gang imellem. Har I en diskussion? Og ved du, han har ret? Giv op, og fortæl ham, at han har ret. Ja, det kommer til at gøre ondt i din stædighed, meeeen han vil få det SÅ godt med sig selv, og det skal der nogle gange til. Foreslår han en film, du ikke gider at se? Giv op, og se den film med ham. Det gør ham glad, og du skal bare lige holde ud i et par timer. Det kan jo endda være, at du kan udnytte situationen senere og lokke ham til at se en film, han ikke rigtig gider.

5 Giv ham en kompliment

Giv HAM en kompliment? Oh yes, os piger er altså ikke de eneste, der elsker en dejlig kompliment en gang imellem. Du skal selvfølgelig gøre det naturligt og ikke forceret, men bare rolig, det bliver naturligt, efterhånden som du bliver vant til det. Hvis du ikke liiiige ved, hvad du skal sige, kan du få inspiration her. Han vil elske dig for at komplimentere ham!

Læs også: EN ting, du kan gøre med din kæreste, hvis I vil have et bedre sexliv