Er du til lyst eller mørkt hår hos fyre?

Der er forskellige fordele ved at have lyst eller mørkt hår

author
Emilia Jacobsen

Når det kommer til mænd, og hvad der tiltrækker os ved dem, har vi meget forskellig smag. Derfor er det fantastisk, at mændene findes med så mange forskellige træk, for eksempel at de enten har lyst eller mørkt hår. Så er der noget for os alle.

Det er dog ikke altid helt let at overskue de forskellige fordele ved lyshårede og mørkhårede fyre, og det er lige netop derfor, du læser med her. Vi har nemlig gjort det dejligt overskueligt, hvad du skal have i tankerne, når du vælger enten den lyshårede eller den mørkhårede.

Og ja, ironi kan forekomme, så glem ikke, at det er helt i orden, hvis du er til det ene, og din veninde er til det andet eller måske noget helt tredje.

Den lyshårede fyr

Du befinder dig i Australien, kigger ud på de store, høje bølger, og der ser du ham… Surferen. Surfer looket holder 100 procent og forbindes med de blonde lokker. Bare tænk på Matthew McConoughey i filmen Surfer Dude, auch, og selv han blev blond for at kunne fuldføre looket!

Tænk også på, hvordan den lyshårede fyr ofte ser mere ungdommelig ud end den mørkhårede. Måske er det et mere drenget eller poppet udtryk, der gør det? Det er ikke til at vide, men det kan da kun være et plus ikke at se for gammel ud.

Vi kommer heller ikke uden om, at ham med de lyse lokker simpelthen bare har potentiale som svigermors drøm. Forestil dig en lækkerbisken som Ryan Gosling. Det er ikke til at tage fejl af – alle mødre ville godkende ham! Og han er også godkendt herfra.

Spørgsmålet er bare, om det kan blive FOR lyst det hele?

Den mørkhårede fyr

Hvis vi siger latino og eksotisk, hvad tænker I så? Nemlig, en lækker, mørkhåret sag. Hvis du misser med øjnene, kan du ovenikøbet lege, at han er italiener eller spanier! Den mørkhårede fyr har bare en tendens til at have en mørkere og mere gylden glød. Kæmpe bonus ved de mørke lokker.

Der er noget mystisk over ham, og det giver ham et badboy look, der ikke er til at stå for. Så længe han ikke opfører sig som en!

Han har det med at virke meget macho og mandig. Om det er hans hårvækst, der er årsag til det, kan vi ikke sige, men det er i hvert fald et plus. Du kan prøve at se Supermand for dig, som netop har de egenskaber, og som vi helt sikkert gerne vil reddes af.

Men hvad nu, hvis hårvæksten og kropsbehåringen kan blive for meget? Tænk, hvis han ikke kan skjule måtten på ryggen!