Er det dumt at analysere beskeder?

Kærlighed

Få hjælp af en app til at analysere hans beskeder

Emilia Jacobsen

Af Emilia Jacobsen Skrevet den juni 8, 2017

Du kender helt sikkert det der med at bruge flere timer på at analysere beskeder, du har fået fra ham fyren. Og så tager du måske også dine veninder med ind over, for flere hjerner tænker vel bedst? Nu behøver du slet ikke dine veninders hjælp. Du kan nemlig bare bruge en app!

App som en ekstra hjerne

Appen hedder WittyThumbs, og den skal altså hjælpe dig med at få styr på de forvirrende beskeder. Men hvordan er det liiiige, at en app kan det? Det er faktisk meget simpelt. Du uploader bare et screenshot af beskederne, og så får du hjælp af andre brugere og eksperter, der kommer med deres bud på, hvad beskederne betyder. Det er da smart!

Det foregår helt anonymt, så du skal ikke være bange for, at du lige pludselig bliver nødt til at stå frem med navn. Du vælger nemlig et brugernavn og overstreger bare personlige detaljer som navn eller nummer på det screenshot, du uploader.

Har du overhovedet brug for sådan en app?

Altså den kan jo virkelig være smart og meget brugbar, men måske kun i enkelte situationer. Inden du bruger appen, og inden du spørger veninderne til råds, kan det være, du lige skal tænke over, om du måske er i gang med at overanalysere. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at analysere en besked, for oftest er det faktisk ‘bare’ beskeder. Han tænker sjældent over, hvordan han har skrevet beskeden.

Så hvis du virkelig er i tvivl, så ty til andre hjerner, og mærk ellers bare efter i maven.

Kilde: Hello Giggles

Mere om