SÅDAN finder du ud af, hvem din kæreste er utro med

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Det der med utroskab er virkelig noget rod. Og det kan jo ødelægge SÅ meget i et forhold. Har du på fornemmelsen, at DIN kæreste er utro? Og hvem er din kæreste utro med, hvis det er? En undersøgelse viser, at du måske selv kan regne det ud.

Der er flere ting, der er med til at afgøre, om folk kunne finde på at være utro. Og nogle gange er det faktisk heller ikke så såååå overlagt, som man måske skulle tro. Men det ændrer altså ikke på, at det kan ske. OG det sker. Men hvem er det så egentlig, at ens kæreste er utro med, HVIS det sker?

Læs også: DENNE type kvinde er mest utro

Disse personer er folk utro med

Hvis du mistænker din kæreste for at være utro, er det naturligvis ikke sikkert, at det er med den person, du egentlig har i tankerne. Men en stor undersøgelse med 13000 deltagere viser i hvert fald, at man helt klart kan spore et mønster i, hvem folk er utro med.

Deltagerne blev til en begyndelse spurgt, om de havde haft sex med andre end deres partner – altså, om de havde været utro. Det viste sig, at lidt mere end 53,5 procent af deltagerne, som havde været utro, faktisk havde været sammen med en nær og personlig ven.
Det er vigtigt lige at understrege, at det er altså ikke er sikkert, at din kæreste for eksempel kunne finde på at være utro med en nær ven. Måske kunne han eller hun jo slet ikke finde på at være utro overhovedet.

Men faktisk viste det sig ydermere, at næsten 30 procent af de personer, der havde været deres partner utro, havde været sammen med en nabo, en bekendt eller en ven. Og kun 21 procent af de utro havde været sammen med en tilfældig person. Derudover var der naturligvis også andre, mindre kategorier, som passede på begrundelsen for folks utroskab.

Læs også: 3 overraskende ting, der afslører utroskab