Flirt, date eller kæreste: HER er den perfekte date til jer

Foto/ Shutterstock

author
Liv Raahauge Frederiksen

Skal I på første date? Har I datet nogle gange? Eller er I allerede kærester? Vi guider jer igennem, hvordan I får den perfekte date.

Læs også: Hvor tidligt bør du egentlig have sex med din date?

Den første date med din flirt

I har flirtet længe, og nu skal I på date. På første date skal du liiiige se din flirt an. Du vil gerne lære flirten at kende, men det er også meget rart, at kunne stikke hurtigt af, hvis han eller hun alligevel ikke er noget for dig.
Vælg derfor en aktivitet, som ikke tager flere timer. Det klassiske valg er tit en kop kaffe. Men du finder det måske grænseoverskridende, hvis du bare skal sidde og stirre din flirt dybt i øjnene. Derfor er et alternativ at gå en tur eller at tage på cafe og spille brætspil. Hvis du er nervøs, kan en smule alkohol dulme nerverne. Du kan jo foreslå, at I snupper et glas vin eller en øl.

I har datet nogle gange

I kender ikke hinanden sådan heeelt vildt godt endnu, men du vil bare gerne vide mere om den person, du dater. Derfor er en date, hvor I har mulighed for at snakke sammen, oplagt. Den perfekte date kunne være at tage ud at spise på en lækkert restaurant, hvor I virkelig har god tid til at lære hinanden bedre at kende. En anden oplagt ting er at være aktive sammen. Bowling, Tivoli, kajak … Aktiviteter er der nok af. Det gode er, at du ser, hvordan din date reagerer i forskellige situationer. Bliver der grinet, når din date falder på røven på skøjter, eller bliver han eller hun sur? Reaktionen siger rigtig meget om temperamentet hos personen. Så du lærer ikke kun din crush bedre at kende, men du kan også teste, om I nu egentlig passer sammen.

Date night med kæresten

I er efterhånden så komfortable i hinanden selskab, at I bare nyder at være sammen – uden nødvendigvis at skulle føre laaange, dybe samtaler. Den perfekte date kunne være en tur i biografen eller filmaften på sofaen, hvor I kan kysse løs. I har sikkert lyst til at være sammen hele tiden, og måske glemmer I jeres venner lidt? Win-win er at lave noget i fællesskab med jeres venner. Det vil nemlig kun bringe jer tættere sammen, hvis I lærer hinandens venner at kende. I kan selvfølgelig også teste, om I virkelig kan holde hinanden ud i flere dage, ved at rejse sammen. Og hvorfor ikke bruge weekenden på en romantisk getaway til en europæisk storby?

Læs også: Sådan går du fra at date til at være kærester