Der er psykologiske grunde til at fyre bliver forelsket i dig.

Kærlighed

Forskning: 7 psykologiske grunde til at fyre forelsker sig i dig

Søs Lytjohan

Af Søs Lytjohan Skrevet den februar 17, 2017

Har du tænkt over, hvad det lige er, der gør at folk bliver forelsket? Du render jo ikke rundt og forelsker dig i alle fyre (eller piger?). Så hvad er det lige, der sker? Det skal vi sige dig. Vi skal nok også lige sige, at det jo slet ikke ikke er gældende for alle mennesker på jorden, og i undersøgelserne er det hetroseksuelle personer, der har deltaget. Men det er altså ret tankevækkende, og der må sgu være noget om snakken.

Folk der minder om dig – værdier, hotness, livserfaring

Altså har du mørkt hår og er 1.65 høj, så er det ikke fyre der ligner dig fysisk, vi mener. Det er fyre, der har de samme værdier, fremtidsønsker, livserfaring og er lige så hot som dig, der falder for dig. Man falder lidt for sit spejlbillede, kan man vel sige.

Du minder om hans mor

Nej, nej, nej, du skal ikke opdrage ham eller servicere ham. Hvis hun fik ham i en ung alder, så kan han ofte godt lide unge piger, eller piger der i hvert fald er nogle år yngre end ham. Så hvis du er noget yngre end fyrene, har samme øjenfarve, hårfarve og måske også kropsbygning, som hans mor, så er der altså større sansynlighed for, at han falder for dig, end hvis du var hendes diamentrale modsætning.

Ham med mere testosteron

Din følsomme næse opsnapper ham med mere testosteron – han dufter bare mere tiltrækkende. Ligesom at fyre synes, du er lidt mere lækker i bestemte tidspunkter af din cyklus. Okay, hvor meget føler du dig som et dyr lige nu?

Åbn dine arme

Fyrene er vilde med dig, når du er mere åben. Helt fysisk. Når du har åbne arme og smiler, kan de altså ikke stå for charmen. Det kan altså godt lidt, når du har armene over kors, og dyrker diva-looket lidt.

Lav noget hvor adrenalinen pumper

Hvis I på første date laver noget, hvor I får adrenalinen op og oplever et rush sammen, så bliver der altså sparket gang i tiltrækningen. Men vær lige sikker på at han har lyst til at lave sådan noget på første date, så han ikke er helt uforberedt.

Hvis I bor tæt på hinanden

Nej, du skal ikke flytte, for at være tæt på dit crush, men faktum er, at bor I i samme område, så I støder ind i hinanden, kan det øge tiltrækningen – fordi han ser dig, og bliver mindet om dig. Hvis du overvejer at svinge forbi hans gade, så gør det lige med din veninde, så du ikke virker som den vildeste stalker.

Lær hinanden at kende

Men det er jo bare det med at lære hinanden at kende, der for alvor får skruet op for følelserne og forelskelsen. Eller også finder man ud af, at det overhovedet bare slet ikke skal være det. Men er du vild med ham, så stil ham de her spørgsmål – de kan få ham til at blive vild med dig.

 

Kilde: Thisisinsider

Mere om