Single

Kærlighed

Det gode ved at være single

Rebeca Pons

Af Rebeca Pons Skrevet den august 8, 2016

Hvis du er ked af, at du ikke har en kæreste, kan du godt stoppe med det lige nu. Der er nemlig en lang række af grunde til, at du burde være glad for at være single. Derfor er det godt at være single…

Du har mere tid til dine veninder

Når du har en kæreste, får du helt automatisk mindre tid sammen med dine veninder, da du ender med bruge en masse tid sammen med ham. Når du er single, kan du derimod være spontan, og se dine veninder hver eneste dag, hvis det er det, du har lyst til, og uden at alt behøver at være så planlagt.

Du kan spise alt det junkfood, du har lyst til

Spise pizza i sengen til en omgang Netflix, for anden gang i denne uge? No problemo! Du kan gøre lige hvad der passer dig, uden at du får sendt dømmende øjne fra en kæreste. Eller endnu værre: En der kan finde på at spise af din pizza.

Du behøver ikke barbere ben

Hvorfor bruge tid på at barbere ben, når der alligevel ikke er, nogen der kommer til at røre ved dem? Det er jo tid, du kan bruge på at swipe på Tinder i stedet – langt sjovere!

Plads i sengen

Du slipper for at skulle dele seng med et snorkende monster, der ikke kun larmer og prutter i søvne, men som også fylder i sengen. Du kan fylde hele sengen som single, og hvis  du derimod kommer til at prutte i søvne, er der ingen der opdager det. Plus, du kan ligge ved siden af pizzabakken fra aftenen før, uden at skulle høre for det.

Du kan flirte med alle

Alle dem du har lyst til! Du har ingen forpligtelser whatsoever, og du kan derfor få bekræftelse fra alle de fyre, du har behov for at få fra. Møder du en lækker fyr i byen, behøver du ikke holde dig tilbage. Ingen bestemmer over dig.

Ingen opdager dine mærkelige vaner

Jo længere tid du har været single, jo flere mærkelige vaner har du fået. Vaner som du på ingen måde er interesseret i kommer frem i lyset – så pinlige er de. Heldigvis behøver du ikke holde dig tilbage, for du har ingen kæreste til at begrænse dig.

Ingen skænderier i hverdagen

Kærester der siger, de aldrig skændes, lyver. Ingen kæreste er lig med ingen skænderier i hverdagen. Du kan gøre, hvad du har lyst til, og der er ingen risiko for, at du sårer nogen på vejen.

Mere om