Halvdelen af alle piger har haft denne tanke om deres kæreste

Noget tyder på, at halvdelen af alle piger overvejer at slå op med kæresten. Se bare, hvad denne undersøgelse siger.

author
Anja Bruneskjold

Nogle gange kan det være svært at finde en kæreste. Og særligt, hvis man VIRKELIG bare gerne vil. Men hvad så, hvis man allerede HAR fundet kærligheden? Jep, du har helt ret … Så ønsker mange piger at slå op med kæresten.

Mange piger overvejer at slå op med kæresten

Faktisk er det OVER halvdelen af alle piger, der render rundt og fantaserer om at slå op. Det viser en undersøgelse, som Men’s Health har lavet i samarbejde med Women’s Health i hvert fald.

Der sker virkelig mange ting i kroppen, når man skal igennem et breakup. Og det er heller ikke nødvendigvis nemt at komme igennem – selvom man jo aaaaltid ender med at kunne klare det. Alligevel viste undersøgelsen, at hele 53 procent af de adspurgte kvinder faktisk fantaserede om, hvordan det mon ville være at slå op med kæresten.

Forfatteren Laura Doyle mener, at pigernes fantasi bunder i, at de konstant går og overvejer både fordele og ulemper ved kæresteforholdet. Men sådan er det ikke i lige så høj grad for fyrene.

Fyre har det lidt anderledes

Det er nu ikke, fordi fyrene går helt fri. De render nemlig også rundt og fantaserer om, hvordan det er at slå op med kæresten. I følge undersøgelsen viste det sig bare, at det “kun” var 44 procent af fyrene, der havde disse tanker. Laura Doyle mener dog, at det alligevel ofte ender med, at fyrene forbliver i forholdet. Selvom de kan blive stressede i deres parforhold, så foretrækker de ofte at undgå at tale om deres problemer, og hvad der generer dem, mener hun. Men derudover er der da også noget, der tyder på, at de søde mænd ikke altid har det heeelt nemt, når vi slår op med dem. Nogle gange er de måske bare bedre til at skjule det.

Læs også: Disse 5 spørgsmål kan fortælle dig, om dit forhold vil holde