Hvis du gør DENNE ting, er det mere sandsynligt, at han er utro

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Er du i et forhold med en fyr? Og er du bange for, at han er utro? Utroskab er bare det VÆRSTE. Og der er faktisk uhyggeligt mange, der er utro. Måske har du mistanke om, at han er utro, fordi du har opdaget disse fire tegn på utroskab? Det kan også være, at det bare er en mavefornemmelse. En undersøgelse viser, at der kan være tale om én bestemt ting, når din kæreste er dig utro. Det skriver Business Insider.

Hvad gør, at han er utro?

Undersøgelsen blev publiceret i American Sociological Review. Her blev det undersøgt, hvordan der var sammenhæng mellem 2800 personers økonomiske status og deres parforhold. De adspurgte personer var mellem 18 og 32 år gamle.

Her kom det frem, at personer, der er afhængige af deres partners økonomiske situation, er mere tilbøjelige til at være utro. Og det var altså primært de fyre, der er afhængige af deres kæresters indtægt, der var mest utro. Faktisk var hele 15 procent af de fyre, der blev forsørget af deres kærester, utro. Modsat var det 5 procent af de kvinder, der var afhængige af deres kæresters indtægt, der var utro.

Det interessante ved undersøgelsen var også, at fyre er mindre tilbøjelige til at være utro, når de tjener mere end deres partner. Men det er altså kun, hvis de tjener lidt mere end deres partner. De fyre, der tjener 70 procent af parforholdets samlede indtægt, var nemlig OGSÅ mere tilbøjelige til at være utro. Kvinderne var i øvrigt også mindre tilbøjelige til utroskab, hvis du tjente mere end deres partner – også hvis de tjente mere end 70 procent.

Så hvad betyder det? Hvis du tjener flere penge end din kæreste, er der – rent statistisk – større risiko for, at han er dig utro. Måske skal du bare finde dig en kæreste, der er lige så gammel som dig. En anden undersøgelse peger nemlig på, at par, der er lige gamle, har det bedst i forhold til både kærlighed, økonomi og flere andre ting.

Læs også: 5 tegn på, at din kæreste kommer til at være dig utro