Hans ansigt afslører, om han kunne finde på at være utro

author
Anja Bruneskjold

Er din kæreste utro? Der er naturligvis flere ting, du kan gøre, hvis du gerne vil finde ud af det. Men nu viser en undersøgelse faktisk, at du kan nøjes med at kigge grundigt på hans ansigt.

Vi håber det ikke … Men måske har du allerede forsøgt at finde ud af, om du er så uheldig at have en utro kæreste. Måske har du endda også fundet flere tegn, der tyder på det.
Men egentlig behøver du ikke at lege superdetektiv. Der er nemlig noget, der tyder på, at et grundigt kig i hans ansigt faktisk afslører en hel del om ham.

Læs også: DENNE type kvinde er mest utro

En utro kæreste afslører SÅ tydeligt sig selv

Du kender sikkert allerede det der med, at du ofte kan se på folk, hvis de lyver, eller hvis noget bare er HELT galt. Det kan man nemlig ofte, hvis man kender hinanden rigtig godt. Og en utro kæreste afslører faktisk sig selv med sine ansigtudtryk – nok uden at være klar over det.

I en undersøgelse blev 1500 forsøgspersoner bedt om at kigge på 200 forskellige fotos af både mænd og kvinder. Det var vanskeligt for forsøgspersonerne at regne ud, om kvinderne var typer, der kunne finde på at være utro. Men med mændene var det helt anderledes … Der var det faktisk ret nemt for forsøgspersonerne at finde ud af, hvem der kunne ende med at være den frygtede, utro kæreste. Personerne fra forsøget kiggede altså blot på mændenes ansigtstræk, udtryk – og ting i den stil.

Personerne på billederne var af forskerne blevet spurgt, om de mon kunne finde på at være utro, om de tidligere havde forført andre, mens de havde en kæreste og så videre. På den måde var det altså let at se, om forsøgspersonerne havde ret, når de skulle udpege en utro kæreste.

Er maskuline mænd oftere utro?

Hvad er en maskulin mand egentlig i denne sammenhæng? I undersøgelsen blev der blandt andet lagt vægt på et stort kæbeparti, markeret hage og fremtrædende øjenbryn.
Det er naturligvis umuligt, at samtlige mænd, der render rundt med de ansigtstræk, som forskerne brugte i forsøget, er utro. Men det er da naturligvis tankevækkende, at netop disse mænd kunne finde på at være utro – i hvert fald ifølge lige denne undersøgelse.

Læs også: 6 ting, der gør det mere sandsynligt, at du er utro