Her er den perfekte HADEGAVE til din eks

Hvad er en sjov hadegave til sin ekskæreste? Du har helt sikkert ikke tænkt på det her.

author
Annemarie Friis Persson

I don’t make mistakes, I date them. Lyder det bekendt? Valentinsdag nærmer sig. Og nu har du endelig muligheden for at give kærlighedens dag et, hvis du spørger mig, godt formål. Der findes mange ting, du kan gøre for at få det bedre med dig selv, efter du og din kæreste har slået op. Men denne overgår alligevel dem alle. Mangler du en sjov hadegave til din eks? Så læs med her.

Læs også: 6 grunde til, at valentinsdag er overvurderet

Navngiv en kakerlak efter din eks

Ja, du hørte rigtigt! En engelsk zoologisk have giver dig nu muligheden for at navngive en kakerlak efter din ekskæreste. Det skriver Pretty 52. Det koster kun 1,50 pund svarende til 12,50 kroner, og så støtter du samtidig projekterne i den zoologiske have. På den måde vinder alle – lige på nær din eks selvfølgelig. What’s not to like? Og bare rolig, du adopterer selvfølgelig ikke det lille skadedyr. Du har trods alt heller ikke lyst til at adoptere din eks, har du vel?

Har din eks været dig utro? Eller fungerede det bare ikke? Der kan være mange grunde til, at du har lyst til at hævne dig på din ekskæreste. Og ALLE grunde er lige gode. Især når du nu har muligheden for at behandle din eks som det skadedyr, personen i virkeligheden er. Jeg har svært ved at tro på, at du ikke kommer i tanker om en eller flere ekskærester, når du læser det her. Men hvis du alligevel er lykkelig forelsket, og der ikke er nogle af dine ekskærester eller flirts, der minder dig om en kakerlak. Så kan du i stedet navngive den efter en af dine veninders til ære for hende.

Det lyder måske lidt sørgeligt. Men jeg er sikker på, at du eller din veninde vil få det meget bedre med jer selv, og det er det vigtigste! Og så er det da en sjov hadegave.

Læs også: Så mange fyre mener IKKE, at kys er utroskab

Go ahead and feel better about yourself

Hvis du ligesom jeg har svært ved at komme i tanker om en bedre måde at fejre valentinsdag på end at give din eks en sjov hadegave, så gå ind og navngiv din egen kakerlak her. Men tænk dig godt om! Man kan kun navngive én kakerlak per person. Hvis der er flere ekskærester, du gerne vil hævne dig på, kan du eventuelt få din veninde til at navngive en for dig.

Læs også: Playlisten, der hjælper dig med at få det bedre med dig selv