HER skal du møde din kommende kæreste ifølge dit stjernetegn

Hvis du er klar til at få en kæreste, er det her, du skal møde ham ifølge dit stjernetegn

author
Emilia Jacobsen

Er du single, og synes du, det er på tide at få en kæreste? Det har du måske syntes i noget tid, men det er jo ikke altid lige let at finde ham eller hende, bare fordi man gerne vil. Hvad nu, hvis du vidste præcis, hvor du finder din kommende kæreste? Så vil det at få en kæreste da pludselig blive meget lettere. Dit stjernetegn afslører her, hvor du skal lede. Klik videre, og tjek ud, hvor du skal hen.

Læs også: 10 personer afslører de skøreste ting, de har gjort på første date

Vandmand

Fødselsdag: 20. januar – 18. februar

Du skal til at finde dig noget frivilligt arbejde, for det er lige der, du har størst mulighed for at få en kæreste. Du er generelt en humanitær person, så måske du i forvejen har dig et frivilligt arbejde – og så er det altså her, du skal holde øjnene åbne. Dit venlige og ærlige sind er nemlig noget af det, der vil tiltrække din kommende kæreste, og det får han eller hun i den grad øje på her.

Fisk

Fødselsdag: 19. februar – 20. marts

Det er måske ikke lige der, du regner med at møde din kommende kæreste – men den er god nok, du kan let komme til at møde ham eller hende på arbejdet. Du har det med at være lidt hemmelighedsfuld, og derfor er arbejdpladsen det ideelle sted for jer at mødes. Her gælder det nemlig om at holde det lidt hemmeligt, og det tænder dig helt klart. Og så er du faktisk også typen, der har ret let ved at blive forført, og det er der stor mulighed for med en masse flirten frem og tilbage dag ud og dag ind på jobbet.

Vædder

Fødselsdag: 21. marts – 19. april

Din eventyrlystne og energiske sjæl gør, at der er stor sandsynlig for, at du kan få en kæreste på en af dine kommende rejser. Du vil hurtigt finde ud af, at I deler de samme eventyrlystne interesser, og din selvsikkerhed skal nok sørge for, at det ikke kun forbliver ved en ferieflirt.

Tyr

Fødselsdag: 20. april – 20. maj

Du er klart en, man stoler på, og samtidig er du utrolig tålmodighed. Derfor møder du helt sikkert din kommende kæreste gennem en veninde eller ven. De har slet ikke noget imod at introducere dig for en sød type, for de ved, at du vil være meget kærlig og åbne dig op for personen. Så du kan være helt rolig, når din veninde pludselig vil lege Kirsten Giftekniv.

Tvilling

Fødselsdag: 21. maj – 20. juni

Du skal da møde din kommende kæreste i byen! Det passer helt perfekt til dig og dit livlige, ungdommelige sind. Du har det faktisk også med at være en smuuule overfladisk nogle gange, men det er en egenskab, du kan udnytte, når du er ude efter en ny kæreste i byen. Brug bare løs af dine gode kommunikative evner til at finde en kæreste i byen.

Læs også: 6 fyre afslører, hvordan de fandt ud af, at de var forelskede i deres kæreste

Krebs

Fødselsdag: 21. juni – 22. juli

En privatfest er lige, hvad der skal til, for at du finder en kæreste. Du har det nemlig med at passe lidt på dig selv og beskytte dit hjerte. Derfor må din kommende kæreste hellere end gerne være en, der ikke er helt fremmed for dig. Det er der heldigvis stor sandsynlighed for, at du finder til en privatfest. Så husk nu ikke af afslå nogle invitationer de næste par måneder, hvis du går efter at få en kæreste.

Løve

Fødselsdag: 23. juli – 22. august 

Du skal ud i den friske luft og gå en tur i parken. Det er nemlig her, du skal møde din eneste ene – eller i hvert fald din næste eneste ene … Du har det med at være ret kontaktsøgende, og det vil hjælpe dig i en situation som denne. Du ved jo godt, hvad du skal gøre, hvis du spotter ham eller hende, for du er så kreativ, at du nok skal finde på noget. Vis entusiasme, som du plejer i så mange andre situationer, så skal det nok gå godt.

Jomfru

Fødselsdag: 23. august – 22. september

Du er lidt genert og beskeden, og derfor skal du søge mod de sociale medier, hvor der kan opstå en sød romance, der kan udvikle sig til noget seriøst. Vær ikke bange for at sende en besked til en, du synes, ser sød ud. Ellers start stille og roligt med at vise interesse ved at like personens opslag. Din intelligens vil gøre, at du nok analyserer dig frem til ret meget, men prøv at slappe lidt af i det i stedet, og giv samtidig lidt slip på din perfektionisme.

Vægt

Fødselsdag: 23. september – 22. oktober

Du kommer ofte rigtig langt med din charme, og det vil du også gøre her. Din kommende kæreste vil dukke op i bussen eller toget en dag, og fordi du er så afslappet en person, kan I let falde i snak med hinanden. Send hinanden lange blikke, og vær så ikke bange for at åbne op for en samtale. Dit romantiske sind vil gøre drømmen om at få en kæreste og møde personen helt tilfældigt til virkelighed.

Læs også: 20 tegn på, at han er vild med dig

Skorpion 

Fødselsdag: 23. oktober – 21. november

Du har en nærmest magnetisk kraft, der vil tiltrække din kommende kæreste i fitnesscentret. Du udstråler så meget magt og kraft, at han eller hun simpelthen ikke kan undgå at lægge mærke til dig og tage kontakt. Din fængslende attitude vil føre dig og din kommende kæreste sammen, mens I træner.

Læs også: 5 måder, du kan komme i kontakt med ham på i fitnesscentret

Skytte

Fødselsdag: 22. november – 21. december

Du er meget ligetil og går op i at have intellektuelle og gerne også filosofiske samtaler. Hvem er bedre at føre sådanne samtaler med end med en, der har samme interesser som dig? Du kan få en kæreste ved at bruge din optimisme og ærlighed på studiet. Din gode humor skal nok sørge for, at det hele går som en leg.

Stenbuk

Fødselsdag: 22. december – 19. januar

Du kan godt være lidt forsigtig og reserveret til tider, og derfor er Tinder eller anden online dating helt perfekt til dig. Det er da klart her, du møder en sød en snart. Du skal måske lære at skrue lidt ned for ambitionsniveauet. Brug din humor gennem skrift, og hold lidt tilbage på den pessimisme, du aldrig helt kan slippe.

Læs også: Sådan er din kyssestil ifølge dit stjernetegn