6 piger afslører de klammeste ting, de holder hemmeligt for deres kærester

Foto/ Shutterstock

author
Sara Elisabeth Nedergaard

Har du nogle ting, du holder hemmeligt for din kæreste? Så er du laaangt fra alene. Måske er der ligefrem nogle lidt klamme ting, du holder hemmeligt for din kæreste? Nu er det jo RET individuelt, hvad både piger og fyre synes, er klamt. Og vi ved også allerede, at par, der er klamme sammen, er lykkelige sammen.

Så klamme ting er måske i virkeligheden bare nogle ting, der er lidt for private, og som du derfor holder hemmeligt for din kæreste. Det er i hvert fald sådan, en række piger har det i en Reddit-tråd. Her blev de spurgt om, hvad de holder hemmeligt for deres kærester. Svarene er RET underholdende – og måske kan du genkende dig selv?

Læs også: 10 par afslører de klammeste og mærkeligste ting, de gør sammen

1. Behåret

En af pigerne på Reddit skriver, at hun er så behåret, at hun barberer ALT:

“Hvor behåret, jeg i virkeligheden er. Jeg ved godt, at kropsbehåring er ved at blive mere normalt at have, men min personlige holdning er altså, at jeg ikke vil gå au naturel. Jeg barberer ALT – også mine tæer” – PancakeQueen13

Kropsbehåring vil altid være en smagssag. Det vigtigste er selvfølgelig, at DU har det godt med dig selv. Og husk så på, at du altså ALDRIG må have disse 3 tanker om din kropsbehåring.

Læs også: Så syg kan du blive af at fjerne dine næsehår

2. Blowjobs fra helvede

Det kan godt være, at parforhold blandt andet handler om, at man nogle gange gør ting, man ikke er helt vild med – bare for at gøre sin partner glad. lyst til for at gøre sin partner glad. Men denne er måske liiige i overkanten:

“Jeg vil aldrig fortælle min kæreste, hvor meget hans penis stinker. Nogle gange er det virkelig forfærdeligt at give ham blowjobs. Men jeg gør det stadig” – liz_mahal

Det lyder jo nærmest som et overgreb, som fyren ikke engang er klar over. Hvis din kærestes penis lugter, kan du jo vise ham denne artikel med 5 ting, der kan få hans penis til at lugte.

3. Allergi

Nogle gange er det faktisk bedst at lyve. Men den her løgn er måske lidt fjollet:

“Hver gang jeg møder en ny fyr, lyver jeg om, at jeg er allergisk overfor fisk. Sandheden er, at jeg har et barndomstraume, hvor min far slog mig i ansigtet med en regnbueørred. Så nu hader jeg virkelig fisk” – trufflecheeses

Nu er det en lidt sjov historie. Men traumer er faktisk ikke sådan at spøge med. De kan nemlig være den direkte årsag til, at du har et dårligt sexliv som voksen.

4. Menstruationslort

Bare ordet “menstruationslort” er pææænt klamt. Menstruation er selvfølgelig noget af det mest naturlige i verden – og det er lort også. Men denne pige holder det altså for sig selv:

“Jeg vil aldrig dele med min kæreste, HVOR klamt menstruationslort er. Vi har været sammen i fem år, så han ved godt, at jeg skider. Det er ingen hemmelighed. Men den her next level menstruationslort er jeg altså IKKE villig til at dele med ham” – MegaTron10000

Den er da også god nok, at du kan skide mere, når du har menstruation. Sådan er kvindekroppen nu en gang indrettet – hvad kan man gøre.

Læs også: Sådan skal du i VIRKELIGHEDEN vaske dig i røven

5. Vaginaprutter

Der er nok omtrent INGEN piger, der IKKE kender til denne problematik:

“Vaginaprutter holder jeg for mig selv. Altså … Ikke skedeprutter under sex. Men når du prutter, og prutten bobler den forkerte vej og ender med at komme ud gennem din vagina. Det er ekstremt utilfredsstillende” – orchideae

Der findes faktisk ret mange klamme ting, din krop gør, som faktisk er tegn på sundhed. Vaginaprutter er IKKE en af de ting.

6. Tissekoppen

Det er selvfølgelig altid sødt, når man prøver at tage hensyn til sin kæreste. Men denne pige tager den altså til nye ekstremer:

“Jeg holder hemmeligt for min kæreste, at jeg tit er oppe at tisse om natten. Jeg er så bange for at vække ham. Derfor tisser jeg i en kop hver nat, som jeg så hælder ud i håndvasken. På den måde undgår jeg at vække ham med lyden af toilettet, der skyller ud” – u/koalabearbb

Gør du også nogle “klamme” ting, som du holder hemmeligt for din kæreste? Så er du altså helt normal.

Læs også: DENNE ene ting kan få dit parforhold til at holde for evigt