Hvis Disney havde lært os at flirte, så det sådan her ud

author
Rebeca Pons

Hvem finder altid kærligheden?

Det gør Disney-prinsesser. Burde vi så ikke kunne lære et trick eller to fra dem? Nej, det kan vi umiddelbart ikke. For hvis det stod til dem, var det utrolig nemt.

Altså rådene er jo ikke dårlige, men hvis det var så nemt, så eksisterede Tinder jo ligesom ikke, og så ville der ikke være så mange, der har så svært ved at finde en kæreste. Men gid det var så simpelt. Gid det var!

Leg med dit hår

Hvis du vil have fat i din prins Erik, så er det eneste du skal gøre at kaste forførende med håret. Ah, mon dog? Men helt seriøst, har vi ikke hørt det før? Måske er der alligevel noget om det?

Kig ham dybt i øjnene

Så længe du husker at blinke og ikke bare stirrer på ham med et konstant creepy blik, så er tippet måske ikke helt forkert, hvis du skal på date. At have kemi er vigtigt, og hvis du ikke engang tør kigge ham i øjnene, så vil han gå fra daten med en flad fornemmelse og ikke føle, I havde god kemi.

Skub ham med dine hofter

Med det mener Jasmin måske, at vi skal twerke op af ham, når vi danser i byen. Måske. Måske ikke. Men der skal åbenbart ikke mere til, end at svinge lidt med hofterne, og så er han din. Måske tricket gælder til dig, der gerne vil finde en prins, der er en vild gadedreng i sengen!?

Dril ham kærligt

Hvis du har chancen, så kast en snebold i hovedet på ham. Hvis du spørger Skønheden, vil han elske dig for det. For hvem elsker ikke at få en kold og våd snebold kylet i ansigtet? Helt seriøst, hvem!?

Forfør ham med dine øjnene

Okay, denne her er altså ikke helt lyv. En undersøgelse viser nemlig, at det første en fyr lægger mærke til hos dig er øjnene. Så den flotte dame der har altså fat i noget. Giv den gas med de lange øjenvipper og bambiøjne – dem får du sådan her

Husk at smile

Hvis du vil vinde hans hjerte, skal du huske at smile. Lumiere har ret. Vis os det smil! Du er altså bare smukkere, når du smiler. Så hold dig endelig ikke tilbage.

Ursula opsummerer det ret godt her

Behøver vi at sige mere? Det tror vi ikke.