Hvis du gør denne ENE ting på sociale medier, har du det BEDSTE parforhold

Foto/ Shutterstock

author
Anja Bruneskjold

Har du nogensinde overvejet, hvordan man gør det der med parforhold og sociale medier på den BEDSTE måde? Når vi får en ny kæreste, har vi ofte lyst til at råbe det til hele verden – til hele internettet. Og selvom det kan virke underligt, så er der faktisk ikke noget galt med det, viser en undersøgelse.

Læs også: 10 par afslører de klammeste og mærkeligste ting, de gør sammen

Hvad skal man gøre, når det handler om parforhold og sociale medier?

Er du en af dem, der er afhængig af Instagram eller andre sociale medier? Det er ikke altid så godt … Men når det handler om parforhold og sociale medier, er det faktisk ikke såååå skidt igen. Det kan nemlig betyde, at du er typen, der poster billeder og opslag, som inkluderer din kæreste. Og det er godt. I hvert fald, hvis man skal tro undersøgelsen …

For nogle mennesker kan det måske virke liiidt irriterende, hvis kæresten konstant poster opslag og tagger en i ALT. Men på den anden side viser undersøgelsen også noget andet. Når det handler om parforhold og sociale medier, kan den ene part faktisk hurtigt komme til at føle sig tilsidesat. Hvis den ene i forholdet for eksempel poster helt vildt meget, og den anden ikke gør, kan der nemlig opstå en form for ubalance. Men det handler faktisk om, HVAD der bliver postet. Hvis personen, der i forvejen poster meget, også husker at inkludere kæresten i billeder og opslag, er det noget andet end at poste alt muligt random. Hvis kæresten bliver inkluderet, så vil han eller hun altså ikke på samme måde føle sig udenfor og tilsidesat. Det sker nemlig kun, hvis personen, der poster meget, glemmer at inkludere kæresten.

Sociale medier kan bringe jer tættere sammen

Der er flere ting, I kan gøre for at styrke jeres parforhold og komme tættere på hinanden. Men var du klar over, at I kan bruge sociale medier? Undersøgelsen viser nemlig, at det skaber intimitet og bringer jer tættere sammen, hvis I, når I poster ting på for eksempel Facebook, husker at tagge hinanden. Nemt.

Læs også: Par der gør dette sammen, har mere og bedre sex